Montana Guest Farm

Montana Guest Farm2017-06-21T06:43:07+01:00

Laat u verwennen in het restaurant, waar edele wijnen uit de Kleine Karoo geschonken worden op deze zeer persoonlijk geleide gast- en struisvogelboerderij.

Ligging
Montana Guest Farm ligt in de Kleine Karoo en bereikbaar op diverse manieren, zoals via de Tuinroute of Route 62. Gelegen ca. 14 km ten noorden van Oudtshoorn op een 274 ha grote struisvogelboerderij, omringd door hoge bergen in het lieflijke dal van Schoemanshoek, aan de voet van de 2120 m hoge Tiger Mountain.

Farm
Bestaat uit een 100 jaar oud, gerenoveerd boerderijcomplex met een 10.000 m² grote, parkachtige tuin. Het diner wordt meestal samen met de eigenaren en een lekker drankje genuttigd. Er is een verwarmd zoutwaterzwembad met aantrekkelijke rietgedekte lapa, een tweede zwembad met natuurlijke waterval en een jacuzzi bij de cactus suites. Een meerdaags verblijf wordt aanbevolen zodat u excursies in de omgeving kunt maken.

Accommodatie
12 verschillende suites, gerenoveerd en comfortabel ingericht (45-65 m²), alle met gezellige lounge, soms met open haard, eigen badkamer, airco, satelliet-tv, minibar, koffie/theefaciliteiten, haardroger, telefoon- en internetverbinding, terras en eigen entree tot de tuin. De cactus suites zijn zeer luxueus en hebben vloerverwarming.

Accommodatie
12 verschillende suites, gerenoveerd en comfortabel ingericht (45-65 m²), allen met gezellige lounge soms met openhaard, eigen badkamer, airco, satelliet-tv, minibar, koffie/theefaciliteiten, haardroger, telefoon- en internetverbinding, terras en eigen entree tot de tuin. De cactus suites zijn zeer luxueus en hebben vloerverwarming.

Inclusief
Logies/ontbijt of halfpension & 1 safari-activiteit.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en overige niet genoemde excursies.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan