×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Montana Guest Farm

Laat u verwennen in het restaurant, waar edele wijnen uit de Kleine Karoo geschonken worden op deze zeer persoonlijk geleide gast- en struisvogelboerderij.

Ligging

Montana Guest Farm ligt in de Kleine Karoo en bereikbaar op diverse manieren, zoals via de Tuinroute of Route 62. Gelegen ca. 14 km ten noorden van Oudtshoorn op een 274 ha grote struisvogelboerderij, omringd door hoge bergen in het lieflijke dal van Schoemanshoek, aan de voet van de 2120 m hoge Tiger Mountain.

Farm

Bestaat uit een 100 jaar oud, gerenoveerd boerderijcomplex met een 10.000 m² grote, parkachtige tuin. Het diner wordt meestal samen met de eigenaren en een lekker drankje genuttigd. Er is een verwarmd zoutwaterzwembad met aantrekkelijke rietgedekte lapa, een tweede zwembad met natuurlijke waterval en een jacuzzi bij de cactus suites. Een meerdaags verblijf wordt aanbevolen zodat u excursies in de omgeving kunt maken.

Accommodatie

12 verschillende suites, gerenoveerd en comfortabel ingericht (45-65 m²), alle met gezellige lounge, soms met open haard, eigen badkamer, airco, satelliet-tv, minibar, koffie/theefaciliteiten, haardroger, telefoon- en internetverbinding, terras en eigen entree tot de tuin. De cactus suites zijn zeer luxueus en hebben vloerverwarming.

Inclusief

Logies/ontbijt of halfpension & 1 safari-activiteit.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en overige niet genoemde excursies.