Storms River Restcamp

Storms River Restcamp2017-07-20T00:03:00+01:00

Dit standard Restcamp ligt tussen ongerepte bossen, rivieren, ravijnen met bavianen, klipdassen, 80 km aan kustlijn met zware surf en kleine antilopen.

Ligging
Tsitsikamma Nationalpark ligt ca. 600 km ten oosten van Kaapstad aan de Tuinroute en 195 km ten westen van Port Elizabeth.

Hotel
Het grotere Storms River Restcamp bestaat uit een camping, restaurant, een kleine winkel en ongeveer 80 accommodaties. Het kleine Nature´s Valley restcamp bestaat uit een camping en 10 Forest hutten; restaurant en winkel in het nabijgelegen dorp. Beide camps zijn ideaal gelegen om actief te zijn. Mountainbiken, wandelen, duiken, ‘bungee jumping’, kajakken om maar een paar voorbeelden te noemen.

Accommodatie
Eenvoudige selfcatering units voor maximaal 4 personen. Alle units (behalve de Forest hut) hebben eigen badkamer, keukenfaciliteiten maar zonder keukeninventaris.

Inclusief
Logies

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, overige maaltijden, activiteiten en entreegelden nationale parken.

Kinderen
Kinderen zijn welkom, onder 12 jaar geldt een korting.

Uiteraard kunt u in Zuid-Afrika een rondreis ook combineren met hotels, resorts en safarilodges, autohuur en camperhuur, excursies, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan