×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Lake Malawi

Lake Malawi | Individuele reizen in Malawi

Nyika National Park

Nyika National Park | Individuele reizen in Malawi

Veelzijdige dierenwereld van Malawi

Veelzijdige dierenwereld van Malawi | Individuele reizen in Malawi

Individuele reizen in Malawi

Privé safari’s zijn individuele reizen in Malawi die speciaal voor u worden samengesteld en reizen die alleen met worden uitgevoerd. U hoeft dus geen rekening te houden met andere medereizigers en u heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

Malawi is een prachtig, maar wat minder bekend, land om rond te reizen. Malawi biedt een afwisselend verblijf met talrijke landschappelijke, culturele en natuurkundige hoogtepunten. Het hoogtepunt op een bezoek aan Malawi is ongetwijfeld de rijke fauna en flora van het land. Malawi biedt een fascinerende geografische diversiteit met torenhoge bergen, weelderige valleien en kristalheldere meren zoals Lake Malawi.

In principe kunnen we uw individuele reizen in Malawi helemaal op maat samenstellen. Maar we geven u hieronder alvast een paar ideeën. De reis kan bestaan uit een wildsafari, een mokoro tocht op Lake Malawi, een wandeltocht op het Zomba Plateau of elke combinatie hiervan. Alle onderdelen van de reis laten wij vloeiend op elkaar aansluiten, zodat u vanaf het vertrek vanuit Europa tot aan de terugvlucht in gastvrije verzorgende handen bent.

Omdat de safari voor u en uw eigen gezelschap op maat gemaakt wordt, zijn onze safaris zeer geschikt als u speciale wensen heeft voor het spotten van wild, voor kleine groepen, voor families met kinderen en ook als huwelijksreis. U reist met uw eigen gezelschap, in een 4WD Landrover of Landcruiser met een privé gids en een privé chauffeur en u bent niet gebonden aan een vast hotelschema, zodat u - net als bij de de klassieke safari - ruim de tijd heeft om op zoek kunt gaan naar het wild. Natuurlijk bent u ook vrij in de dagindeling.

Tijdens uw individuele reizen in Malawi slaapt u onder de sterren in safaritenten in ons mobiel private camp of in comfortabele tented camps en safarilodges. Ervaar een echte safari, op een betaalbare manier.

Individuele reizen in Malawi

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Malawi Lake
Vanaf € 2.695

per persoon

Malawi en Zambia Explorer

Deze 22 dagen durende reis combineert prachtige landschappen in Zambia met de rijke culturen in Malawi.

Lees meerOfferte aanvragen

Mulanje Berg
Vanaf € 2.633

per persoon

Bergen, safari, strand en couleur locale

Een 13-daagse autorondreis die u meeneemt door het zuiden en midden van Malawi. Malawi staat bekend om haar vriendelijke bevolking, prachtige natuur...

Lees meerOfferte aanvragen

Nyika National Park
Vanaf € 3.554

per persoon

Onbekende nationale parken

Deze 15-daagse rondreis laat u kennis maken met het noorden van Malawi en het South Luangwa National Park in Zambia. Tijdens deze reis staat het...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.