Vakantie Kenia

/Vakantie Kenia
Vakantie Kenia2017-07-15T15:11:00+01:00

Wilt u op vakantie naar Kenia? Kenia is een land van opvallende tegenstellingen. In het noorden vindt u een door woestijngebied terwijl de rest van Kenia groen en vruchtbaar is. U kunt er tevens genieten van zonovergoten stranden aan de oostkant, maar ook van met sneeuw bedekte toppen van de Mount Kenia. Bovendien is het een land vol van eeuwenoude leefgewoontes en tradities, terwijl het wel het meest toeristische land is van Afrika.

Wildparken & Natuurreservaten in Kenia

Kenia heeft reeds een lange traditie in toerisme en meer bepaald in safari’s (Swahili voor reis). Kenia telt prachtige wildparken en natuurreservaten: Amboseli, Tsavo en Masai Mara zijn slechts enkele voorbeelden. Uniek en wereldwijd bekend is het fenomeen van de migratie, als honderden gnoes en zebra’s de Mara rivier doorkruisen van november tot januari en van juli tot augustus. Een spektakel waar ieder jaar onder andere enorm veel mensen op af komen die op vakantie zijn in Kenia.

Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Kenia

Naast de vele wildparken zijn er nog heel wat andere troeven zoals de hoofdstad Nairobi en de badplaatsen Mombasa en Malindi. Bovendien treft u er ook de Great Rift Valley aan, een grote scheur in de aardkorst die het land doorsnijdt van noord naar zuid en van Jordanië tot Mozambique loopt over een totale lengte van 6450 km. In deze vallei bevinden zich tal van uitgestrekte meren zoals Lake Nakuru en Lake Baringo. Dit zijn echte bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Kenia.

Schitterende koraalriffen

Tenslotte is het ook een must voor duikers en snorkellaars: in het uiterste zuiden van Kenia ligt het beschermde zeepark Kisite National Park waar schitterende koraalriffen te zien zijn.
Wilt u op vakantie naar Kenia? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Kenia

Wat klanten zeggen (t105)

Tip voor uw vakantie in Kenia!

Tip!
Door de slechte staat van het wegdek raden we autohuur in Kenia af. Het best bezoekt u Kenia tijdens een georganiseerde rondreis met gids/chauffeur of tijdens een fly-in safari. Een bezoek aan Kenia is ook uitstekend combineerbaar met een safari in Tanzania of een strandvakantie in Mombasa of Zanzibar.

Voor meer informatie over Kenia, ga naar:

Reisaanbiedingen voor uw vakantie in Kenia

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen. Onze medewerkers helpen u graag voor een vakantie naar Kenia die al uw verwachtingen overtreft!

Wilt u op vakantie naar Kenia? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan