Vakantie Tanzania

/Vakantie Tanzania
Vakantie Tanzania2017-07-17T22:09:16+01:00

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Tanzania? Impala Tours helpt u graag met het realiseren van uw droomreis naar dit fantastische land.

Landschap Tanzania

Tanzania is het land van de superlatieven. U vindt er niet enkel de hoogste berg van Afrika, de Mount Kilimanjaro, maar u treft er ook de 3 grootste Afrikaanse meren aan: het Malawi meer, het Tanganika meer en het Victoria meer. Ook herbergt Tanzania de grootste wildconcentraties ter wereld. Toch is dit land minder bekend en minder druk dan het populaire buurland Kenia.

The Big Nine

Tanzania is dé safaribestemming bij uitstek. Tijdens een safari in Tanzania vindt er tal van wildreservaten en natuurparken zoals onder andere het bekende Serengeti National Park , de adembenemende Ngorongoro Crater en Mount Kilimanjaro. In Tanzania heeft u de kans om de “the Big Nine” aan te treffen: olifant, buffel, neushoorn, leeuw, luipaard, cheetah, nijlpaard, zebra en giraf. Bovendien zijn de reservaten zo groot, dat u maar af en toe een ander voertuig tegenkomt, waardoor u er geniet van een oase van rust. Dat maakt een vakantie in Tanzania extra speciaal.

Fly-in safari in Tanzania

Het specerijeneiland Zanzibar, is als afsluiter dé strandbestemming van een safari. Tanzania is geen goedkope reisbestemming, maar u krijgt er wel waar voor uw geld. Een ideale manier om Tanzania te ontdekken is met een fly-in safari.

Bevolking Tanzania

Gaat u op vakantie naar Tanzania? Er wonen ca. 36 miljoen mensen in Tanzania. De bevolking is voor 97% van Afrikaanse oorsprong. Overwegend Bantu met daarnaast Niloten, Nilo-Hamiti, Arabieren en Europeanen. Dodoma is sinds 1973 de officiële hoofdstad van Tanzania. De stad ligt centraal in het land, ten westen van de voormalige hoofdstad Dar es Salaam. Dodoma heeft ruim 180.000 inwoners.

Tanzania

Wat klanten zeggen (t106)

Tip voor uw vakantie in Tanzania!

Tip!
Het land biedt verschillende reismogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit reizen in internationaal gezelschap, of een safari op maat per 4WD. Daarnaast kunt u ook de lange trajecten met kleine vliegtuigjes af leggen. Dit is tevens de beste manier om o.a. Selous en Ruaha te bezoeken.

Meer informatie over Tanzania

Voor meer informatie over Tanzania, ga naar:

Reisaanbiedingen voor uw vakantie in Tanzania

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen. Onze medewerkers helpen u graag voor een vakantie naar Tanzania die al uw verwachtingen overtreft!

Wilt u op vakantie naar Tanzania? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan