×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
020 6230008

Kanga Camp bij Mana Pools

Kanga Camp bij Mana Pools | Vakantie Zimbabwe

Hwange National Park

Hwange National Park | Vakantie Zimbabawe

Vakantie Zimbabwe

Vakantie in ZimbabweHeeft u weleens gedacht aan een vakantie in Zimbabwe? Zimbabwe betekent “Huis van steen”. Het was in de oude schriften de naam voor de koninklijke residentie. De “Great Zimbabwe” in de buurt van Masvingo is een van de belangrijkste overblijfselen van deze koninklijke residentie. Voor de nieuwsgierigen onder ons is het Great Zimbabwe Museum de ‘place to be’ om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Zimbabwe

Dit schitterende land, omgeven door onder andere Mozambique en Botswana, is beroemd vanwege de imposante Victoria Falls, het Hwange National Park met diverse verdekt opgestelde uitkijkposten en Lake Kariba. Geniet tijdens uw vakantie in Zimbabwe van het diverse landschap; in het binnenland hoge plateaus waaronder de Eastern Highlands terwijl in de laaggelegen gebieden diverse valleien en semi-woestijnachtige landstreken.

Toerisme Zimbabwe

Zimbabwe is beroemd vanwege de imposante Victoria Falls, het Hwange National Park met diverse verdekt opgestelde uitkijkposten en Lake Kariba. Vanwege de politieke situatie in Zimbabwe wordt momenteel alleen Victoria Falls aangeboden. Vooralsnog is er geen reden om het plaatsje Victoria Falls te mijden tijdens een vakantie in Zimbabwe. De laatste jaren is overigens het toerisme ook in andere delen van Zimbabwe weer op gang gekomen.

Geografie Zimbabwe

Zimbabwe ligt in zuidelijk Afrika tussen Zuid-Afrika en Zambia. Zimbabwe is in het geheel ingesloten door land en grenst aan Botswana, Mozambique, Zambia en Zuid-Afrika. De oppervlakte van Zimbabwe is 390.580 vierkante kilometer. Zimbabwe is daarmee ongeveer 9,4 keer zo groot als Nederland.

Het land wordt beheerst door een plateau met een bergrug die de centrale ruggengraat vormt. Deze bergrug vormt de scheiding tussen twee stroomgebieden, met een waterafvoer naar het noordwesten in de Zambezi en naar het zuidoosten in de rivieren Limpopo en Save (Sabi). Het noordelijke gedeelte van de bergrug is de Mvurwi-bergketen met toppen als Mount Mvurwi (1748 meter) en Mount Chikonyora (1731 meter). De Mashava-heuvels vormt het centrale gedeelte en de Matopo het zuidelijke gedeelte van de bergrug.Wilt u op vakantie naar Zimbabwe? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Hotels, resorts, game-lodges en safarikampen voor uw vakantie in Zimbabwe

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe. Vakantie Zimbabwe

Reisaanbiedingen voor uw vakantie in Zimbabwe

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zimbabwe is immers geen alledaagse reis. Bekijk hieronder onze samengestelde reisaanbiedingen naar Zimbabwe. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag voor een vakantie naar Zimbabwe die al uw verwachtingen overtreft!

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

onderweg met kano | rondreizen zimbabwe
€ 4.397

per persoon

Vakantie Zimbabwe

Best of Zimbabwe

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Ilala Lodge | rondreizen Zimbabwe
€ 3.461

per persoon

Vakantie Zimbabwe

Vergeten Zimbabwe

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Hwange National Park
€ 3.287

per persoon

Great Zimbabwe Ruinen
€ 5.616

per persoon

Matopos Hills
€ 1.794

per persoon

Rhino Sanctuary
€ 2.307

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.