×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden

Impala Tours is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De op deze website gepubliceerde reizen vallen onder de garantieregeling van de SGR.

De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Impala Tours (KvK nr. 52025349) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

Bekijk hier de SGR Garantieregeling.

Ga voor meer informatie over de SGR naar