Vakantie Afrika

/Vakantie Afrika
Vakantie Afrika2017-07-07T12:04:54+01:00

Een vakantie in Afrika staat garant voor een reis vol afwisseling. Er is genoeg te beleven voor iedereen: cultuur-, natuur en strandliefhebbers. Ga op safari naar Tanzania, beklim de Tafelberg in Kaapstad of kom volledig tot rust op één van de stranden op de eilanden van de Indische Oceaan. Kortom: u hoeft zich geen moment te vervelen tijdens uw vakantie in Afrika.

Vakantie in Afrika voor natuurliefhebber

Ga tijdens uw vakantie in Afrika op safari. Op deze manier maakt u kennis met de adembenemende landschappen en prachtige diersoorten van het continent. Spot de Big Five in één van de nationale parken van Afrika! Bent u nog avontuurlijker ingesteld? En heeft u behoefte aan meer vrijheid? Kruip dan zelf achter het stuur en stippel zelf een route door de prachtige natuur van Afrika uit.

Vakantie in Afrika voor strandliefhebber

Glashelder water en prachtige witte stranden. Laat u als strandliefhebber verrassen door de tropische stranden die Afrika kent. De volgende bestemmingen staan garant voor een ontspannen strandvakantie:

• Zanzibar in Tanzania
• Vilankulo in Mozambique
• Camps Bay in Zuid-Afrika
• Seychellen
• Mauritius
• Walvisbaai in Namibië

Alles over uw vakantie naar Afrika

Wilt u meer inspiratie opdoen over de mogelijkheden voor uw vakantie in Afrika? Neem dan gerust contact op met Impala Tours. Bel via 020 – 623 00 08 of stuur een e-mail naar verkoop@impalatours.nl. Impala Tours is al ruim 30 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika. Deel uw wensen met onze medewerkers en wij stellen een droomvakantie voor u samen.

Optimaal genieten van een vakantie in Afrika begint bij Impala Tours!

Afrika

Wat klanten zeggen (t106)