Lusaka

Lusaka2017-06-21T09:07:18+01:00

Lusaka, de hoofdstad van Zambia, is nog een typisch Afrikaanse stad, alhoewel hier en daar toch al westerse sporen opduiken. Vele toeristen laten de stad echter links liggen en beperken de kennismaking tot Lusaka International Airport. Toch heeft de stad heel wat meer te bieden voor mensen die op zoek zijn naar authentieke Afrikaanse charme. Die vindt u onder andere in de vele bruisende lokale marktjes.

Enkele bezienswaardigheden in Lusaka zijn het Lusaka National Museum, een cultuurhistorisch museum met Zambiaanse kunst, het Kalimba Reptile Park met een indrukwekkende collectie reptielen zoals krokodillen, schildpadden en slangen en het Kabwata Cultural Village waar u handgemaakte souvenirs kunt kopen.

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan