×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Lusaka

Lusaka, de hoofdstad van Zambia, is nog een typisch Afrikaanse stad, alhoewel hier en daar toch al westerse sporen opduiken. Vele toeristen laten de stad echter links liggen en beperken de kennismaking tot Lusaka International Airport. Toch heeft de stad heel wat meer te bieden voor mensen die op zoek zijn naar authentieke Afrikaanse charme. Die vindt u onder andere in de vele bruisende lokale marktjes.

Enkele bezienswaardigheden in Lusaka zijn het Lusaka National Museum, een cultuurhistorisch museum met Zambiaanse kunst, het Kalimba Reptile Park met een indrukwekkende collectie reptielen zoals krokodillen, schildpadden en slangen en het Kabwata Cultural Village waar u handgemaakte souvenirs kunt kopen.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Lake Malawi
€ 8.032

per persoon

Kafunta River Lodge
€ 5.979

per persoon

Island Bush Camp
€ 5.946

per persoon

North Luangwa National Park
€ 2.096

per persoon

Mumbo Island, Lake Malawi
€ 2.554

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.