Sanctuary Puku Ridge Camp

Sanctuary Puku Ridge Camp2017-07-20T02:14:06+01:00

Het camp ligt op een kleine verhoging onder de bomen met prachtig uitzicht op de vlakte (Kakumbi Dambo – Aue), waar vaak wilde dieren grazen.

Ligging
Na landing op de luchthaven van Mfuwe reist u via enkele kleine dorpen naar het South Luangwa NP. Vervolgens safaritransfer naar het Puku Ridge Camp (duur ca. 2 u.).

Camp
Het kamp beschikt over een lounge, een eetgedeelte en een uitzichtplatform met een prachtig uitzicht. Bij het hoofdgedeelte bevindt zich ook een zwembad.

Accommodatie
Er zijn 7 grote luxueuze safaritenten, gelegen op houten platformen. De tenten hebben een badkamer (met toilet, douche en buitendouche), een privépanoramadek, muskietennet en elektrische verlichting.

Andere accommodaties die wij in Zambia aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Zambia (t96)

Onbekend Kafue & wildrijk South Luangwa

Vanaf 5.946 Euro p.p. – exclusief vluchten

Onbekend Kafue & wildrijk South Luangwa

12 dagen fly-in safari van/naar Lusaka
Een bijzondere safari naar 2 buitengewone nationale parken. Het Kafue NP is het grootste nationale park van het land en biedt nog safari’s door ongerepte gebieden. Door het park stromen 3 waterrijke rivieren. Verken deze unieke Afrikaanse safari bestemmingen!
meer informatie

Avontuurlijke safari

Vanaf 4.542 Euro p.p. – exclusief vluchten

Avontuurlijke safari

11-daagse reis South Luangwa N.P. & Lower Zambezi N.P.
Tijdens deze 11-daagse safari ontdekt u de mooiste gedeelten van Zambia met de nationale parken South Luangwa en Lower Zambezi N.P. Onderweg komt u langs afgelegen dorpen en ongerepte wildgebieden.
meer informatie

Off-Road avontuur in Zambia

Vanaf 2.096 Euro p.p. – exclusief vluchten

Off-Road avontuur in Zambia

19-daagse kampeersafari door oorspronkelijk Afrika van/naar Lusaka, ga op road avontuur in Zambia!
Een avontuurlijke reis in een kleine groep met natuur- en kampeerliefhebbers van alle leeftijden. Er is ruim tijd voor wandelingen en safari’s, en voor de grandioze natuur en de wilde dieren in de ongerepte parken van Zambia.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan