×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
020 6230008

Buiten lounge

Buiten lounge | Sanctuary Puku Ridge Camp

Terras met geweldig uitzicht

Terras met geweldig uitzicht  | Sanctuary Puku Ridge Camp

Sanctuary Puku Ridge Camp

Het camp ligt op een kleine verhoging onder de bomen met prachtig uitzicht op de vlakte (Kakumbi Dambo – Aue), waar vaak wilde dieren grazen.

Ligging

Na landing op de luchthaven van Mfuwe reist u via enkele kleine dorpen naar het South Luangwa NP. Vervolgens safaritransfer naar het Puku Ridge Camp (duur ca. 2 u.).

Camp

Het kamp beschikt over een lounge, een eetgedeelte en een uitzichtplatform met een prachtig uitzicht. Bij het hoofdgedeelte bevindt zich ook een zwembad.

Accommodatie

Er zijn 7 grote luxueuze safaritenten, gelegen op houten platformen. De tenten hebben een badkamer (met toilet, douche en buitendouche), een privépanoramadek, muskietennet en elektrische verlichting.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Lake Malawi
€ 8.032

per persoon

Kafunta River Lodge
€ 5.979

per persoon

Island Bush Camp
€ 5.946

per persoon

North Luangwa National Park
€ 2.096

per persoon

Mumbo Island, Lake Malawi
€ 2.554

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.