Noordelijke Free State

///Noordelijke Free State
Noordelijke Free State2017-07-19T16:29:02+01:00

Het noordelijk deel van Freestate is een heuvelachtig boerenland dat maar weinig door toeristen wordt bezocht. De hoofdweg N1 loop vanaf Bloemfontein door het land richting Johannesburg. Onderweg ligt het historische plaatsje Winburg en Kroonstad – de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Koppies Dam Nature Reserve. Iets westelijk van de weg ligt Welkom, de grootste stad van de streek waar alles draait om de goudwinning. Nog noordelijker – net voor de grens met de provincie Gauteng – ligt ten westen van de hoofdweg N1 het plaatsje Parys en de Vredenfort Dome. Het heuvelachtige gebied rondom Vredenfort werd gevormd door een meteoriet inslag ongeveer 2000 miljoen jaar geleden. Het kratergebied meet in totaal ongeveer 200 km in doorsnee en is daarmee de grootste en oudste meteorietenkrater ter Wereld.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in de Noordelijke Free State aanbieden:

[put_wpgm id=48]

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan