×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Kamer

Kamer | Addo Rest Camp

Keuken in de kamer

Keuken in de kamer | Addo Rest Camp

Rondavels

Rondavels | Addo Rest Camp

Addo Rest Camp

Addo Elephant Nationalpark

Naast de grote populatie olifanten leven in het Addo Elephant NP ook buffels, zwarte neushoorns en vele antilope- en vogelsoorten. Dit park is het op 2 na grootste nationale park in Zuid-Afrika.

Ligging

Circa 70 km ten noordoosten van de luchthaven van Port Elizabeth. Openingstijden: 07.00-18.00 u.

National restcamp

Het Addo restcamp heeft verschillende soorten accommodaties en een schaduwrijke camping. Daarnaast zijn er picknickplaatsen voor dagbezoekers, een restaurant, winkel, zwembad, lapa, een verlichte drinkplaats en een tankstation. Optioneel worden begeleide safari’s in open safarivoertuigen aangeboden evenals tours te paard.

Accommodatie

66 eenvoudige en rustieke chalets, rondavels en cottages voor max. 6 pers. Alle met eigen badkamer, sommige met koelkast of kitchenette, airco of ventilator.

Inclusief

Logies.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden, excursies en entreelgelden Nationaal Park.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

No news available.

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.