Umhlanga Rocks

Umhlanga Rocks2017-07-19T19:03:41+01:00

Op zoek naar heerlijk zeewater, mooi uitzicht op zee en goede faciliteiten voor een prima strandvakantie? Ga dan naar Umhlanga Rocks. Dit is van de oudste badplaatsen van Zuid-Afrika en ligt aan de kust van Kwazulu-Natal, iets ten noorden van Durban. De stranden zijn er goudgeel en er heerst een subtropisch klimaat. Al sinds de jaren ’70 is dit de plek van de rich and famous en kent al sinds die tijd enorme vijfsterrenresorts. Het is een vredige badplaats waar wat rijkere mensen komen die de criminaliteit rond de stranden van Durban ontvluchten. Het is ideaal voor gezinnen die van de nodige faciliteiten gebruik willen maken en er zijn kleine zwembaden. Let wel op: vooral het meest zuidelijke gedeelte van het strand is gereserveerd voor de aangrenzende hotels en appartementenblokken. Geen probleem dus als je hier logeert maar mocht je hier voor een dagje komen, houd hier dan rekening mee en ga meer naar de noordelijke stranden.

Er worden verschillende avontuurlijke activiteiten aangeboden als raften, zeekajakken en kun je rijden in een 4WD. Ben je gek van haaien? Ga dan naar de Natal Shark Board waar onderzoek naar deze dieren wordt gedaan. Hier kun je met een boot mee op zoek naar haaien die zich hebben verstrikt in de haaiennetten rond Umhlanga Rocks. Vlak ten noorden ligt het Umhlanga Lagoon Nature Reserve. Hier kun je verschillende soorten vogels zien en wandelen langs de lagune.

Umhlanga Rocks ligt aan de N2 boven Durban.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij Umhlanga Rocks aanbieden:

[put_wpgm id=50]

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan