Karoo NP2017-07-19T22:11:41+01:00

5km ten noorden van Beaufort-West ligt het uitgestrekte Karoo National Park. Het gebied is 33.000 hectare groot en werd op basis van z’n unieke flora en fauna in 1979 tot Nationaal Park uitgeroepen. Op de dorre vlaktes groeit niet veel meer dan wat schrale bush vegetatie, maar in de wat hoger gelegen delen van het park – in de Nuweveld bergketen – groeit gras, wilde bloemen en kleine bomen.

In het park leven 61 soorten zoogdieren, waaronder dassen, vossen, springbokken, koedoes, gemsbokken, reebokken en rode hartebeesten. Meer ecentelijk zijn bergzebra’s en neushoorns geïntroduceerd. In het park leven ook veel reptielen en vogels.

Het park wordt beheerd door SANP, er zijn door het park wegen en wandelpaden aangelegd. Er is eenvoudige accommodatie met restaurant, een winkel en een bezoekerscentrum.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in het Karoo National Park aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan