Kleine dieren, groot uitgelicht

Kleine dieren, groot uitgelicht2017-07-12T16:21:29+01:00

De woestijn beleven, unieke dagexcursie vanuit Swakopmund

Laat de kans niet voorbij gaan om de woestijn van heel erg dichtbij te beleven. Onder leiding van een geoloog leert u het fascinerende leven in de woestijn kennen.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Het is een unieke ervaring om met een 4×4 voertuig de spectaculaire schoonheid van de Namib Desert te ervaren. De duinen langs de kust lijken soms levenloos, maar ze herbergen een fascinerende verscheidenheid aan kleine dieren die zich hebben aangepast aan de woestijn. Gekko’s, spinnen, hagedissen, slangen, kameleons en een verscheidenheid aan kevers zijn de dieren waarnaar u op zoek gaat. Onderweg krijgt u uitleg over de bescherming van het gebied, geologische structuren en het ontstaan van de woestijn. Er zijn tal van mogelijkheden om foto’s te maken van de duinen en de woestijnbewoners.

Aanvang: 08:00 uur.
Duur: circa 5 uur.
Van/naar Swakopmund
Tip: zeer geschikt voor kinderen!

We bieden in Namibië de volgende excursies aan:

Inclusief
Transfers van/naar uw hotel in Swakopmund, Engels-/Duitstalige gids/chauffeur, alcoholvrije drankjes.

Aantal deelnemers
Min. 2, max. 20 pers.

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per persoon
01.11.14 – 31.10.15: 54 Euro

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan