×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Groepsreizen in Namibië

Groepsreizen in Namibië zijn groepsreizen met een internationaal gezelschap en met een Engelssprekende gids. De rondreizen die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Namibië. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens.

Volgens ons is Namibië één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Namibië heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Namibië is een prachtig land dat zijn naam aan de Namib woestijn te danken heeft. De Namib woestijn is het oudste en droogste woestijngebied ter wereld. Namibië is een land dat 15 maal zo groot is als Nederland, maar slechts 1,5 miljoen inwoners telt. Geologisch kunt u Namibië opdelen in 4 zones: in het hart van het land ligt het Centraal Plateau, in het westen ligt de Namib, in het oosten de Kalahari en in het noorden het “natte” gebied dat bestaat uit Ovamboland, Kavangoland en Caprivi.

Steeds meer mensen ontdekken Namibië als fascinerende reisbestemming. Namibië biedt zijn bezoekers namelijk grandioze landschappen, veel dieren- en plantensoorten, opwindende outdoor-activiteiten en een bijzondere mengelmoes van Afrikaanse en Europese invloeden.

Namibië kan het gehele jaar door bezocht worden. Guestfarms, hotels en lodges bieden comfortabele accommodatie voor iedere beurs van rustiek tot luxueus. De gastvrijheid en hulpvaardigheid zijn hartverwarmend – u voelt zich onmiddellijk thuis in Namibië. Bijna alle delen van het land zijn geschikt om te bereizen met een auto.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.