Groepsreizen in Namibië

Groepsreizen in Namibië2017-07-12T20:23:10+01:00

Groepsreizen in Namibië zijn groepsreizen met een internationaal gezelschap en met een Engelssprekende gids. De rondreizen die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Namibië. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens.

Volgens ons is Namibië één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Namibië heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Namibië is een prachtig land dat zijn naam aan de Namib woestijn te danken heeft. De Namib woestijn is het oudste en droogste woestijngebied ter wereld. Namibië is een land dat 15 maal zo groot is als Nederland, maar slechts 1,5 miljoen inwoners telt. Geologisch kunt u Namibië opdelen in 4 zones: in het hart van het land ligt het Centraal Plateau, in het westen ligt de Namib, in het oosten de Kalahari en in het noorden het “natte” gebied dat bestaat uit Ovamboland, Kavangoland en Caprivi.

Steeds meer mensen ontdekken Namibië als fascinerende reisbestemming. Namibië biedt zijn bezoekers namelijk grandioze landschappen, veel dieren- en plantensoorten, opwindende outdoor-activiteiten en een bijzondere mengelmoes van Afrikaanse en Europese invloeden.

Namibië kan het gehele jaar door bezocht worden. Guestfarms, hotels en lodges bieden comfortabele accommodatie voor iedere beurs van rustiek tot luxueus. De gastvrijheid en hulpvaardigheid zijn hartverwarmend – u voelt zich onmiddellijk thuis in Namibië. Bijna alle delen van het land zijn geschikt om te bereizen met een auto.

In Namibië bieden we de volgende groepsreizen aan:

Groepsreizen in Namibië

Wat klanten zeggen (t100)

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. Wij helpen u graag bij het samenstellen van groepsreizen in Namibië!

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan