×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Kamer

Kamer | Makakatana Bay Lodge

Lounge

Lounge | Makakatana Bay Lodge

Zwembad

Zwembad | Makakatana Bay Lodge

Makakatana Bay Lodge

iSimangaliso Wetland Park

Een verborgen juweel voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Een unieke ervaring! Hier kunt u genieten van prachtige safari’s, eindeloze stranden en het unieke iSimangaliso Wetlands Park.

Ligging

Makakatana Bay Lodge is een unieke safari lodge in het iSimangaliso Wetland Park. De lodge ligt direct aan de oever van het St. Lucia meer, op ca. 250 km van de luchthaven van Durban en op 30 min. van St. Lucia. Landingsbaan nabij voor chartervluchten uit Johannesburg.

Lodge

Gebouwd op een houten platform. Het open hoofdgebouw beschikt over een terras, een lounge met gratis wifi, een bar, een tv, een eetzaal, een boma en een oude wijnkelder. Deze kunt u ’s avonds ook reserveren voor een privédiner. Het zwembad heeft een prachtig uitzicht. Optionele activiteiten: boottocht, strandexcursie en safari in het Hluhluwe Imfolozi NP.

Accommodatie

Via een houten wandelpad bereikt u de 6 ruime chalets (waarvan 1 honeymoon suite). Alle met een ruime badkamer, een buitendouche, grote ramen, een minibar, telefoon, airco, haardroger, een ventilator en een privéterras.

Inclusief

Halfpension.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en activiteiten.

Kinderen

Vanaf 8 jaar welkom.

​​​​​​​