Bulowayo (Shakaland)

Bulowayo (Shakaland)2017-07-19T19:26:25+01:00

Shakaland ligt tussen de plaatsen Melmoth en Eshowe. Het resort is gebouwd op de resten van de filmset voor de film Shaka Zulu.

In Bulowayo Shakaland worden diverse culturele shows gegeven, waarbij u een goede indruk krijgt hoe de Zulu bevolking in het verleden leefde. Er zijn niet alleen dansen, maar er wordt ook getoond hoe men onder andere voedsel, bier en sieraden maakt. Ook laten ze zien hoe hun wapens vroeger werden gehanteerd, dit alles met veel muziek en dans.

U kunt overnachten in de traditionele bijenkorfhutten (beehive) voorzien van alle gemakken zoals een badkamer met douche. Er zijn 55 van deze hutten. In het resort is een restaurant en een bar, een zwembad en een tv-kamer voor als je niet naar de traditionele dansen wilt kijken. Er zijn 24 uur per dag koffie en theemogelijkheden.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij Bulowayo (Shakaland) aanbieden:

[put_wpgm id=50]

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan