×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Safari bij Jacis Safari Lodge

Safari bij Jacis Safari Lodge | Madikwe Game Reserve

Madikwe Safari Lodge

Madikwe Safari Lodge | Madikwe Game Reserve

Safari in Madikwe Game Reserve

Safari in Madikwe Game Reserve | Madikwe Game Reserve

Madikwe Game Reserve

Het Madikwe Game Reserve is nummer vier op de ranglijst van grootste game reserves in Zuid-Afrika en een van de geheimen van het land. In 1991 werd het reservaat opgericht. Niet alleen om het wildlife te beschermen, maar ook voor de werkgelegenheid van de lokale bevolking en om een mooie omgeving voor hen te creëren.

Met het gigantische project Operation Phoenix werden meer dan 10.000 dieren naar het gebied gebracht. Deze dieren behoorden ooit tot de inheemse fauna van dit gebied, maar werden vrijwel uitgeroeid door de jacht en het aanleggen van boerderijen. Het project duurde maar liefst zeven jaar en de dieren werden uit verschillende regio’s van zuidelijk Afrika gehaald.

Tegenwoordig leeft zelfs de Big Five in het Madike Game Reserve. Daarnaast vind je er alle andere belangrijke soorten wildlife en nog eens meer dan 350 soorten vogels. Het landschap kenmerkt zich door uitgestrekte grasvelden, bossen, rotsachtige heuvels en bergen. Het is een prachtig, nauwelijks ontdekt park in een unieke, bijna mythische omgeving en een goed alternatief voor het vrij drukke Kruger National Park.

Het Madikwe Game Reserve is malariavrij en erg toegankelijk voor kinderen. Je moet er wel minstens een nachtje blijven logeren dus je zult van tevoren accommodatie in een van de lodges of kampeerterreinen moeten reserveren. Het Madikwe Game Reserve ligt in het uiterste noorden van North-West Province en is te bereiken via de R49 en de R510 van Rustenburg, of de R505 van Zeerust.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners