×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Constance Le Prince Maurice

Constance Le Prince Maurice | Huwelijksreizen & Trouwen

Le Victoria

Le Victoria | Huwelijksreizen & Trouwen

Genieten op het strand

Genieten op het strand | Huwelijksreizen & Trouwen

Huwelijksreis in het paradijs

De Seychellen en Mauritius zijn het paradijs bij uitstek. Menig pasgetrouwd echtpaar heeft deze bestemmingen uitgekozen als ultieme bestemming voor de huwelijksreis. Het adembenemende landschap, de prachtig blauwe zee en de sublieme resorts vormen de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksreis. De volmaakte invulling van de wittebroodsweken! Als pasgehuwden bent u van harte welkom en profiteert u van gulle kortingen. Niet alleen op de huwelijksreis, maar vaak ook tijdens een jubileumjaar. Details vindt u bij de respectievelijke hotelbeschrijvingen.

Zoekt u een bijzondere huwelijksreis? Mauritius en Réunion in de Indische Oceaan zijn droombestemmingen voor een huwelijksreis. U kunt zich volledig overgeven aan de idyllische omgeving.  Denkt u aan een avontuurlijke reis op Mauritius? Of een wandeling door de bergen van La Réunion gevolgd door een

romantische zeiltocht langs de eilanden van de Seychellen? Welke huwelijksreis u ook wenst - wij maken het mogelijk!

Trouwen in het paradijs

Ja, ik wil! Droomt u ervan om niet alleen de huwelijksreis, maar ook de huwelijksvoltrekking zelf plaats te laten vinden op een exotisch eiland? Een huwelijksceremonie in lokale stijl op een sneeuwwit strand? Misschien zelfs in korte broek en met blote voeten op een klein eiland? Of helemaal traditioneel in het wit met muziek, champagne en een bruidstaart in de tuin van uw droomhotel? Al uw dromen vervullen wij graag.

Zonder twijfel vormen de eilanden in de Indische Oceaan de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke bruiloft. Laat de mooiste dag van uw leven niet aan het toeval over - laat u door onze reisspecialisten adviseren en profiteer hierbij van onze ervaring.
 

Praktisch

Bij uw reservering geeft u de gewenste huwelijksdatum (niet eerder dan drie werkdagen na aankomst) door. Voor de voorbereidingen ter plaatse, moeten we circa twee maanden voor vertrek de volgende documenten ontvangen:

Benodigdheden voor trouwen op Mauritius:

- Uittreksel uit het geboorteregister (in meerdere talen)

- Kopie van uw paspoort

- Bij hertrouwen, echtscheidingsakte (vertaald in het Engels)

Benodigdheden voor trouwen op Mauritius:

- Uittreksel uit het geboorteregister (in meerdere talen)

- Kopie van uw paspoort

- Uittreksel uit het bevolkingsregister

- Bij hertrouwen: echtscheidingsakte (vertaald in het Engels) of overlijdensakte. De bruiloft kan niet plaatsvinden binnen 300 dagen na de scheiding of overlijden.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid