×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Le Nautique Luxury Beachfront Apartments

Le Nautique Luxury Beachfront Apartments | Huwelijksreizen & Trouwen

Savoy Resort & Spa

Savoy Resort & Spa | Huwelijksreizen & Trouwen

Huwelijksreizen & Trouwen

De Seychellen en Mauritius zijn paradijselijk - de perfecte bestemming voor uw huwelijksreis. Een adembenemend landschap, prachtig blauwe zee en mooie resorts zijn de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke start van een gemeenschappelijke toekomst. Als paar bent u van harte welkom en profiteert u van gulle kortingen - niet alleen op de huwelijksreis, maar vaak ook op een jubileumjaar. Details vindt u bij de respectieve hotelbeschrijving.

Zoekt u een bijzondere huwelijksreis? Madagaskar en Réunion in de Indische Oceaan zijn onconventionele bestemmingen voor een huwelijksreis. Waarom niet een avontuurlijke reis door Madagaskar gevolgd door strandvakantie in Mauritius? Of een romantische wandeling door de bergen van La Réunion gevolgd door een zeiltocht langs de eilanden van de Seychellen. Welke huwelijksreis u ook wenst - wij maken het mogelijk!

Trouwen in het paradijs

Ja, ik wil! Droomt u ervan om te trouwen in de zon op een exotisch eiland? Een huwelijksceremonie in lokale stijl op een sneeuwwit strand? Misschien in korte broek en blote voeten op een klein eiland? Of helemaal traditioneel in het wit met muziek, champagne en bruidstaart in de tuin van uw droomhotel? Al uw dromen zullen wij graag vervullen.

Zonder twijfel vormen de eilanden in de Indische Oceaan de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke bruiloft. Laat de mooiste dag van uw leven niet over aan het toeval - laat u door onze specialisten adviseren en profiteer van onze ervaring.

Seychellen

 

Bij uw reservering geeft u de gewenste huwelijksdatum (niet eerder dan drie werkdagen na aankomst) door. Voor de voorbereidingen ter plaatse, moeten we circa 2 maanden voor vertrek de volgende documenten ontvangen.

Benodigdheden voor trouwen in de Seychellen:

- Uittreksel uit het geboorteregister (in meerdere talen) - Kopie van uw paspoort - Bij hertrouwen, echtscheidingsakte (vertaald in het Engels)

Benodigdheden voor trouwen in Mauritius: - Uittreksel uit het geboorteregister (in meerdere talen) - Kopie van uw paspoort - Uittreksel uit het bevolkingsregister - Bij hertrouwen: echtscheidingsakte (vertaald in het Engels) of overlijdensakte. De bruiloft kan niet plaatsvinden binnen 300 dagen na de scheiding of overlijden.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid