×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Karen Blixen Cottages (FC)

De Karen Blixen Cottages liggen in de rustige stadswijk Karen, op ongeveer 700 meter van het Karen Blixen House. De cottages liggen in de oudste tuin van Kenia met zeer oude bomen, meer als 200 verschillende plantensoorten en een bonte vogelfauna. De Wilson airport - die hoofdzakelijk voor lokale vluchten binnen Kenia (naar Safari Lodges) wordt gebruikt ligt slechts op enkele minuten rijden.

Adres

336 Karen Road, P.O Box 163, Karen, Nairobi 00502, Kenia

Kamers

De cottages zijn in de stijl van Swedo House gebouwd en ademen de sfeer van vroeger. Er zijn 8 one-bedroom cottages en 3 two-bedroom cottages. Elke cottage beschikt over een lounge met openhaard, keuken, veranda en ’badkamer. De cottages zijn verder voorzien van sateliet-tv, telefoon, airco. minibar, internet en thee- en koffiezetter.

Faciliteiten

Het guesthouse beschikt over een lounge, restaurant, wasserij-service en zwembad. Er is 24-uurs roomservice. Het populaire restaurant is geopend voor ontbijt (vanaf 7 uur), lunch en diner (tot 10 uur). In de wijk Karen is een goed winkelcentrum aanwezig voor evt. inkopen. Niet ver van het guesthouse ligt de Karen Country Club & Golf Club - waar gasten gebruik kunnen maken van de golf, tennis en zwem faciliteiten.

Locatie van Karen Blixen Cottages (FC)