Karen Blixen Cottages (FC)

///Karen Blixen Cottages (FC)
Karen Blixen Cottages (FC)2017-07-11T16:04:21+01:00

De Karen Blixen Cottages liggen in de rustige stadswijk Karen, op ongeveer 700 meter van het Karen Blixen House. De cottages liggen in de oudste tuin van Kenia met zeer oude bomen, meer als 200 verschillende plantensoorten en een bonte vogelfauna. De Wilson airport – die hoofdzakelijk voor lokale vluchten binnen Kenia (naar Safari Lodges) wordt gebruikt ligt slechts op enkele minuten rijden.

Adres
336 Karen Road, P.O Box 163, Karen, Nairobi 00502, Kenia

Kamers
De cottages zijn in de stijl van Swedo House gebouwd en ademen de sfeer van vroeger. Er zijn 8 one-bedroom cottages en 3 two-bedroom cottages. Elke cottage beschikt over een lounge met openhaard, keuken, veranda en ‘badkamer. De cottages zijn verder voorzien van sateliet-tv, telefoon, airco. minibar, internet en thee- en koffiezetter.

Faciliteiten
Het guesthouse beschikt over een lounge, restaurant, wasserij-service en zwembad. Er is 24-uurs roomservice. Het populaire restaurant is geopend voor ontbijt (vanaf 7 uur), lunch en diner (tot 10 uur). In de wijk Karen is een goed winkelcentrum aanwezig voor evt. inkopen. Niet ver van het guesthouse ligt de Karen Country Club & Golf Club – waar gasten gebruik kunnen maken van de golf, tennis en zwem faciliteiten.

Andere hotels en safari-lodges in en om Nairobi zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan