×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Beachcomber Le Canonnier

Beachcomber Le Canonnier | Accommodatie op Mauritius

The Oberaoi Villa met tuin

The Oberaoi Villa met tuin | Accommodatie op Mauritius

Zwila Attitude

Zwila Attitude | Accommodatie op Mauritius

Accommodatie op Mauritius

Zoekt u een accommodatie op Mauritius? Op Mauritius vindt u een breed assortiment aan accommodaties, van bungalows tot vakantiewoningen en van eenvoudige hotels tot luxe resorts. Natuurlijk zijn de hotels op het eiland schitterend, zijn de stranden wit en de zee warm en helder. Maar dat alles is nog niets vergeleken bij de service en de vriendelijkheid van de lokale bevolking in de hotels. Tijdens uw verblijf zult u zich gaan verbazen over de persoonlijke aandacht die u krijgt en het niveau van de dienstverlening. Wat dat betreft staat Mauritius op eenzame hoogte!

Tot accommodaties worden gerekend: hotels, guesthouses, guestfarms, pensions, lodges en resorts. In Mauritius is er veel kwaliteitsverschil – van eenvoudig en landelijk tot hoogwaardig en luxueus. De van staatswege ingevoerde sterrenkwalificaties zijn niet gebaseerd op een gemeenschappelijke basis in Mauritius. Indien een accommodatie op Mauritius met sterren zijn aangeduid, dan betekent dit dat de sterren corresponderen met de officiële van overheidswegen ingestelde kwalificatieprocedure of met ervaringen van onze medewerkers uit recentelijk bezoeken.

Hierdoor proberen wij u een structurele kwaliteitsindeling aan te bieden, die vanuit een gemeenschappelijke basis werkt. Wij zijn ons ervan bewust dat daarbij soms sprake is van subjectieve inschattingen van een individuele medewerker. Een eenvoudig pension met slechts 1 ster kan een uitstekende service bieden, terwijl een luxueuze accommodatie met 5 sterren een slechte service biedt. Een wisseling in het management of van kok middenin het seizoen kan positief en negatief uitwerken. Een ultieme garantie voor een duurzame geldigheid van de kwaliteitsindeling kan derhalve niet worden gegarandeerd. De kwaliteitsindeling van de accommodaties is gebaseerd op factoren als de staat van het gebouw, service, verzorging en algemene sfeer.We delen accommodatie in de volgende classificatie:

  • Basic
  • Middenklasse / Middle Class (MC)
  • Eerste klasse / First Class (FC)
  • Deluxe (DL).

Hotels en resorts

Dit zijn grotere en kleine hotelcomplexen met restaurants in de regel met zwembad. Resorts liggen direct of op loopafstand van het strand, respectievelijk aan een meer.

Guesthouses en pensions

Deze accommodaties beschikken in de regel over een beperkt aantal, meestal individueel uitgevoerde kamers. Meestal is er geen restaurant en soms is er geen ontbijtmogelijkheid. Meestal is de leiding in handen van de eigenaar.
Accommodatie op Mauritius

 

 

 

 

Accommodaties op Mauritius

Le Cardinal Exclusive (FC)

Le Cardinal Exclusive (FC)

Dit kleine boutique hotel is gelegen aan het witte strand van Trou Aux Biches. Restaurants, bars en winkels zijn gelegen in Grand Baie wat een paar...

Lees meerOfferte aanvragen

Beachcomber Le Canonnier (FC)

Beachcomber Le Canonnier (FC)

Gelegen op een unieke locatie biedt dit hotel diverse activiteiten. Het wordt omringd door prachtige stranden en ligt op 5 km van Grand Baie.

Lees meerOfferte aanvragen

Hotel Le Sakoa

Hotel Le Sakoa (MC+)

Direct aan het zandstrand van Trou Aux Biches. Er zijn diverse restaurants en winkels in de omgeving van het restaurant.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Kruger National Park
Vanaf € 2.820

per persoon

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

Tijdens deze 20 dagen durende reis worden de flora en fauna van Zuid-Afrika gecombineerd met de eindeloze stranden van Mauritius.

Lees meerOfferte aanvragen

Giraffe, Amboseli National Park

Combinatiereis Kenia & Mauritius

Een fantastische mogelijkheid om tijdens een begeleide rondreis de veelzijdige dierenwereld in de nationale parken van Kenia te combineren met de...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.