×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Spot Gorilla's in Oeganda

Spot Gorilla's in Oeganda | Reisonderdelen in Oeganda

Reisonderdelen in Oeganda

U kunt verschillende reisonderdelen in Oeganda boeken bij Impala Tours. Oeganda kan het hele jaar door de zeer aangename temperatuur bezocht worden. De Grote Afrikaanse Slenk stroomt door Oeganda. Uit de Grote Afrikaanse Slenk zijn het Lake Albert en het Lake George ontstaan met rijke flora en fauna. Naast een weelderig natuurschoon is Oeganda gezegend met een uitermate vriendelijke bevolking. In Oeganda vindt u in het gevarieerde landschap prachtige vulkanen, uitgestrekte savannes, besneeuwde bergtoppen en tropische regenwouden.

Oeganda ligt in Oost-Afrika beide zijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel ingesloten door de Democratische Republiek Congo, Kenia, Rwanda, Soedan en Tanzania. De oppervlakte van Oeganda is 236.040 vierkante kilometer. Oeganda is daarmee ongeveer 7 keer zo groot als Nederland. De grens met Tanzania loopt gedeeltelijk door het 34.500 km2 grote Lake Victoria, dat ongeveer voor de helft van Oeganda is.

Landschappelijk is het centraal Afrikaanse land zeer gevarieerd. Het landschap bestaat voornamelijk uit bergketens, kratermeren, oude vulkanen, uitgestrekte savannes, meren en rivieren. Het laagste punt is het Lake Albert met 621 meter. Het hoogste punt is Mount Stanley met 5110 meter. De bronnen van de Nijl, die in 1862 bij toeval door de Britse ontdekkingsreiziger John Hanning Speke ontdekt werden, liggen aan het Oegandese deel van het Lake Victoria.

Reisonderdelen in Oeganda

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Blue Taraco
Vanaf € 4.629

per persoon

Oeganda, de parel van Afrika

Bewonder tijdens deze reis de heldere bergmeren, wijde savannevlaktes, donderende watervallen en chimpansees en berggorilla's. Een avontuurlijke...

Lees meerOfferte aanvragen

Gorilla expeditie
Vanaf € 3.648

per persoon

Gorilla expeditie met Serengeti National Park

Bewonder berggorilla's en vele andere dieren in hun natuurlijke leefomgeving tijdens deze 7-daagse reis door Tanzania en Oeganda.

Lees meerOfferte aanvragen

Baby Gorilla
Vanaf € 679

per persoon

Best of Gorillas

Bezoek tijdens deze 3-daagse reis het van duizend heuvels en kijk uit naar een ontmoeting met de zwarte reuzen.

Lees meerOfferte aanvragen

Gorilla in National Park
Vanaf € 4.248

per persoon

Fascinerende wereld van de apen

Reizen door een buitengewoon mooi landschap en terwijl u zoekt naar de wereld van de apen tijdens deze reis van 8 dagen.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.