Reisonderdelen in Oeganda

//Reisonderdelen in Oeganda
Reisonderdelen in Oeganda2017-07-17T21:09:38+01:00

U kunt verschillende reisonderdelen in Oeganda boeken bij Impala Tours. Oeganda kan het hele jaar door de zeer aangename temperatuur bezocht worden. De Grote Afrikaanse Slenk stroomt door Oeganda. Uit de Grote Afrikaanse Slenk zijn het Lake Albert en het Lake George ontstaan met rijke flora en fauna. Naast een weelderig natuurschoon is Oeganda gezegend met een uitermate vriendelijke bevolking. In Oeganda vindt u in het gevarieerde landschap prachtige vulkanen, uitgestrekte savannes, besneeuwde bergtoppen en tropische regenwouden.

Oeganda ligt in Oost-Afrika beide zijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel ingesloten door de Democratische Republiek Congo, Kenia, Rwanda, Soedan en Tanzania. De oppervlakte van Oeganda is 236.040 vierkante kilometer. Oeganda is daarmee ongeveer 7 keer zo groot als Nederland. De grens met Tanzania loopt gedeeltelijk door het 34.500 km2 grote Lake Victoria, dat ongeveer voor de helft van Oeganda is.

Landschappelijk is het centraal Afrikaanse land zeer gevarieerd. Het landschap bestaat voornamelijk uit bergketens, kratermeren, oude vulkanen, uitgestrekte savannes, meren en rivieren. Het laagste punt is het Lake Albert met 621 meter. Het hoogste punt is Mount Stanley met 5110 meter. De bronnen van de Nijl, die in 1862 bij toeval door de Britse ontdekkingsreiziger John Hanning Speke ontdekt werden, liggen aan het Oegandese deel van het Lake Victoria.

We bieden de volgende reisonderdelen in Oeganda aan:

Reisonderdelen in Oeganda

Wat klanten zeggen (t100)

Reisaanbiedingen voor Oeganda (t91)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Oeganda is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Fascinerende wereld van de apen

Vanaf 3.663 Euro – exclusief vluchten

Fascinerende wereld van de apen

8 dagen privérondreis in Oeganda
Diep in het hart van het Afrikaanse continent treedt u in de voetsporen van de apen. Hoogtepunt van de reis is het observeren van de gorilla’s in hun eigen omgeving.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan