Accommodatie op de Seychellen

Accommodatie op de Seychellen2017-07-17T19:14:10+01:00

Op de ‘Inner Islands’ van de Seychellen vindt u een breed assortiment aan accommodaties, van bungalows tot vakantiewoningen en van eenvoudige hotels tot luxe resorts. Op de ‘Outer Islands‘ vindt u alleen luxe resorts en kleine guesthouses.

Tot accommodaties worden gerekend: hotels, guesthouses, pensions en resorts. Op de eilanden van de Indische Oceaan is er veel kwaliteitsverschil – van eenvoudig en landelijk tot hoogwaardig en luxueus. De van staatswege ingevoerde sterrenkwalificaties zijn niet gebaseerd op een gemeenschappelijke basis in de betrokken landen. Indien accommodaties met sterren zijn aangeduid, dan betekent dit dat de sterren corresponderen met de officiële door de overheid ingestelde kwalificatieprocedure of met ervaringen van onze medewerkers uit recentelijk bezoeken.

Hierdoor proberen wij u een structurele kwaliteitsindeling aan te bieden, die vanuit een gemeenschappelijke basis werkt. Wij zijn ons ervan bewust dat daarbij soms sprake is van subjectieve inschattingen van een individuele medewerker. Een eenvoudig pension met slechts 1 ster kan een uitstekende service bieden, terwijl een luxueuze accommodatie met 5 sterren een slechte service biedt. Een wisseling in het management of van kok middenin het seizoen kan positief en negatief uitwerken. Een ultieme garantie voor een duurzame geldigheid van de kwaliteitsindeling kan derhalve niet worden gegarandeerd. De kwaliteitsindeling van een accommodatie op de Seychellen is gebaseerd op factoren als de staat van het gebouw, service, verzorging en algemene sfeer.

We delen accommodatie op de Seychellen in de volgende classificaties:

  • Basic
  • Middenklasse / Middle Class (MC)
  • Eerste klasse / First Class (FC)
  • Deluxe (DL).

Hotels en resorts
Dit zijn grotere en kleine hotelcomplexen met restaurants in de regel met zwembad. Resorts liggen direct of op loopafstand van het strand, respectievelijk aan een meer.

Guesthouses, pensions en guestfarms
Deze accommodaties beschikken in de regel over een beperkt aantal, meestal individueel uitgevoerde kamers. Meestal is er geen restaurant en soms is er geen ontbijtmogelijkheid. Meestal is de leiding in handen van de eigenaar. Het is voor u een unieke manier om kennis te maken met het land en zijn mensen.

Accommodatie op de Seychellen

Wat klanten zeggen (t113)

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de guesthouses, hotels en resorts steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Seychellen. Op de pagina over de Mahé vindt u bijvoorbeeld de volgende guesthouses, hotels en resorts:

Reisaanbiedingen voor de Seychellen (t115)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar de Seychellen is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Droomeilanden

Vanaf 2.907 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Droomeilanden

13 daagse Seychellen Islandhopper met verblijf in mooie accommodaties
Ontdek de mooiste eilanden van de Seychellen. We hebben een gevarieerde reis met drie bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties voor u uitgezocht. Island hopping is dé manier om de Seychellen te ontdekken!
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan