×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Le Domaine de La Reserve

Le Domaine de La Reserve | Accommodatie op de Seychellen

Le Meridien Fishersmans Cove

Le Meridien Fishersmans Cove | Accommodatie op de Seychellen

Savoy Resort & Spa

Savoy Resort & Spa | Accommodatie op de Seychellen

Accommodatie op de Seychellen

Op de ‘Inner Islands’ van de Seychellen vindt u een breed assortiment aan accommodaties, van bungalows tot vakantiewoningen en van eenvoudige hotels tot luxe resorts. Op de ’Outer Islands’ vindt u alleen luxe resorts en kleine guesthouses.

Tot accommodaties worden gerekend: hotels, guesthouses, pensions en resorts. Op de eilanden van de Indische Oceaan is er veel kwaliteitsverschil – van eenvoudig en landelijk tot hoogwaardig en luxueus. De van staatswege ingevoerde sterrenkwalificaties zijn niet gebaseerd op een gemeenschappelijke basis in de betrokken landen. Indien accommodaties met sterren zijn aangeduid, dan betekent dit dat de sterren corresponderen met de officiële door de overheid ingestelde kwalificatieprocedure of met ervaringen van onze medewerkers uit recentelijk bezoeken.

Hierdoor proberen wij u een structurele kwaliteitsindeling aan te bieden, die vanuit een gemeenschappelijke basis werkt. Wij zijn ons ervan bewust dat daarbij soms sprake is van subjectieve inschattingen van een individuele medewerker. Een eenvoudig pension met slechts 1 ster kan een uitstekende service bieden, terwijl een luxueuze accommodatie met 5 sterren een slechte service biedt. Een wisseling in het management of van kok middenin het seizoen kan positief en negatief uitwerken. Een ultieme garantie voor een duurzame geldigheid van de kwaliteitsindeling kan derhalve niet worden gegarandeerd. De kwaliteitsindeling van een accommodatie op de Seychellen is gebaseerd op factoren als de staat van het gebouw, service, verzorging en algemene sfeer.

We delen accommodatie op de Seychellen in de volgende classificaties:

  • Basic
  • Middenklasse / Middle Class (MC)
  • Eerste klasse / First Class (FC)
  • Deluxe (DL).

Hotels en resorts

Dit zijn grotere en kleine hotelcomplexen met restaurants in de regel met zwembad. Resorts liggen direct of op loopafstand van het strand, respectievelijk aan een meer.

Guesthouses, pensions en guestfarms

Deze accommodaties beschikken in de regel over een beperkt aantal, meestal individueel uitgevoerde kamers. Meestal is er geen restaurant en soms is er geen ontbijtmogelijkheid. Meestal is de leiding in handen van de eigenaar. Het is voor u een unieke manier om kennis te maken met het land en zijn mensen.
 

Accommodaties op de Seychellen

Le Domaine de L´Orangeraie (MC+)

Le Domaine de L´Orangeraie (MC+)

Dit hotel wordt gekenmerkt door de landelijke architectuur en moderne inrichting. Gelegen aan de westzijde van het eiland en vrijwel direct aan het...

Lees meerOfferte aanvragen

Patatran Village (MC)

Patatran Village (MC)

Dit hotel biedt een prachtig uitzicht over Anse Patates en is gelegen aan de noordkust van het eiland La Digue.

Lees meerOfferte aanvragen

Cabanes des Anges Guesthouse

Cabanes des Anges Guesthouse

Het hotel is gelegen op 7 minuten lopen van het strand van Parslin. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een veranda om tot rust te...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid