Amara Selous Camp

Amara Selous Camp2017-07-19T09:52:06+01:00

Uniek kamp in het Selous Game Reserve aan de Ruaha rivier. De perfecte combinatie van luxe elegantie en avontuurlijke wildernis.

Ligging
Het Amara Selous Camp ligt op een buitengewoon goede locatie, aan de oever van de Ruaha rivier in het Selous Game Reserve. Vanuit Dar es Salaam is er een dagelijkse vlucht naar het nabijgelegen Simbazi vliegveld.

Hotel
Het kamp past perfect in het landschap en is voorzien van alle luxe. Een uitstekende service, smakelijke gerechten en een perfecte uitvalsbasis voor het maken van geslaagde safari’s. ‘Bush’wandelingen, boottochten op de Ruaha rivier en traditionele safari’s in het Selous Game Reserve zorgen, samen met de spa en het zwembad, voor een ontspannen verblijf.

Accommodatie
Er zijn 11 luxe safari tenten modern ingericht en bijzonder ruim. Elke tent heeft een badkamer, buitendouche, airconditioning en een grote veranda met een prachtig uitzicht op de natuur.

Inclusief
All inclusive en dagelijkse safari’s.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes en entreegeld nationale park.

Opmerking
Het kamp is van 01.04.-31.05.14 gesloten.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw ‘Best of Africa’-agent.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan