Ontdek Zimbabwe per huurauto

Ontdek Zimbabwe per huurauto2018-12-05T09:59:27+01:00

In één oogopslag

  • 12 dagen autorondreis van Harare naar Victoria Falls
  • Van Harare naar Victoria Falls
  • Cultuur en dieren
  • Vanaf; € 3.287 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

 

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.

Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar. Het is echter noodzakelijk om ervaring te hebben met een autorondreis in het buitenland, met name in de landen in zuidelijk Afrika.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Harare.
Na aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar de Armadele Lodge in een buitenwijk van Harare. Opgelet: hier rijdt men links! Geniet de rest van de dag in de prachtige tuin.
Overnachting Armadale Lodge.

Dag 2: Harare – Eastern Highlands (halfpension).
Na een uitgebreid ontbijt rijdt u op verharde wegen via Rusape naar Mutare in de omgeving van het Nyanga NP. Reistijd vanaf Harare ca. 4 u. Let op! In Zimbabwe rijdt men links. ’s Middags gelegenheid voor een wandeling in het bos, paardrijden, vissen of een rondje golf.
2 overnachtingen Musangano Lodge.

Dag 3: Eastern Highlands (halfpension).
Dagexcursie met een bezoek aan het uitzichtpunt World’s View in het Nyanga NP met vele kleine ruïnes. Mogelijkheid om te wandelen.

Dag 4: Eastern Highlands – Chimanimani – Great Zimbabwe (ontbijt).
’s Ochtends rijdt u naar de botanische tuin van Bvumba in de Bvumba bergen, voordat u naar de bergen van Chimanimani rijdt. Een bezoek aan het Eland Wildreservaat nabij de stad Chimanimani wordt aanbevolen. U steekt de Save rivier over bij Birchenough Bridge en reist verder naar de lodge bij Masvingo.
2 overnachtingen Norme Jeane’s Lakeview Resort. 

Route; ontdek Zimbabwe per huurauto

Code
87445

Inclusief
AVIS huurauto cat. D (Mazda 3 o.g. met airco en automaat), persoonlijke ongevallenverzekering, diefstal verzekering, autoverzekering met eigen risico, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, safari-activiteiten in Hwange NP.

Exclusief
Vluchten, visumkosten, entreegelden overige nationale parken, fooien, overige maaltijden, overige drankjes, entreegelden overige nationale parken, aanvullende autoverzekering, one-way kosten Harare – Victoria Falls (USD 310), persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
Min. 2 personen.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
U kunt vanaf dag 12 de reis verlengen met een vlucht van Victoria Falls naar Lake Kariba, naar de Bumi Hills Safari Lodge voor 4 dagen/3 nachten. Prijzen op aanvraag.
Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.18 – 30.11.18: 3.439 Euro
01.12.18 – 31.12.18: 3.287 Euro
01.01.19 – 19.03.19: 3.350 Euro
20.03.19 – 18.06.19: 3.557 Euro
19.06.19 – 31.10.19: 3.775 Euro
01.11.19 – 30.11.19: 3.557 Euro
01.12.19 – 31.03.20: 3.370 Euro

Dag 5: Great Zimbabwe(ontbijt).
In de voormiddag maakt u een excursie naar de Great Zimbabwe ruïnes (UNESCO Werelderfgoed), met hun ovale paleis in het dal en hun bijna 10 m hoge en 5 m brede ´stadsmuur´. Tot vandaag de dag heeft de kegelvormige toren aan de binnenkant zijn geheim bewaard. U heeft de gelegenheid om de bergruïne ´Acropolis´ te beklimmen (ca. 30 min., entreegeld USD 25 p.p., ter plaatste te betalen).

Dag 6: Great Zimbabwe – Matopo NP (halfpension).
Korte rit naar het camp in het Matopo NP (UNESCO Werelderfgoed). ’s Middags kunt u kiezen uit verschillende activiteiten. We raden in ieder geval een wandelsafari naar de neushoorns aan, met een ervaren gids van het park (entreegeld nationaal park ter plaatse te betalen).
2 overnachtingen Big Cave Camp.

Dag 7: Matopo Hills (halfpension).
’s Ochtends maakt u een rit door het landschap dat gevormd is door fantastische granieten rotsformaties. Ter plaatse betaalt u contant de entree van het park (USD 15 p.p.p.d.) en voor het bezoek aan het graf van Cecil Rhodes (USD 10 p.p.). U kunt meegaan op een safari of u heeft de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de rotstekeningen.

Dag 8: Matopo Hills – Hwange NP (halfpension).
Vandaag reist u naar het Hwange NP. In de namiddag maakt u hier een uitgebreide safari. De safari is inbegrepen in de prijs van de lodge.
2 overnachtingen Elephant’s Eye Safari Lodge (incl. lokale drankjes).

Dag 9: Hwange NP (volpension).
Bijna alle wildsoorten van Afrika, ook groot wild en roofdieren, zijn te vinden in het park. De beroemde ´Presidential Herd of Elephants´ komt vaak drinken bij de waterdrinkplaats. U kunt kiezen tussen de ochtend- of middagsafari’s, nachtsafari’s of een wandelsafari.

Dag 10: Hwange NP – Victoria Falls (ontbijt).
Na een laatste safari-activiteit rijdt u naar Victoria Falls. Ter plaatse kunt u o.a. een helikoptervlucht over de watervallen en een sundowner-cruise boeken.
2 overnachtingen Ilala Lodge.

Dag 11: Victoria Falls (ontbijt).
U heeft de mogelijkheid de Victoria watervallen te bezoeken of andere activiteiten te ondernemen.

Dag 12: Victoria Falls (ontbijt).
U levert uw huurwagen in op de luchthaven van Victoria Falls. Einde van de reis.

Wij bieden de volgende groepsreizen aan in Zimbabwe:

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan