×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Route; ontdek Zimbabwe per huurauto

In één oogopslag

  • 12 dagen autorondreis van Harare naar Victoria Falls
  • Van Harare naar Victoria Falls
  • Cultuur en dieren
  • Vanaf; € 3.350 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

 

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.

Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar. Het is echter noodzakelijk om ervaring te hebben met een autorondreis in het buitenland, met name in de landen in zuidelijk Afrika.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Harare.

Na aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar de Armadele Lodge in een buitenwijk van Harare. Opgelet: hier rijdt men links! Geniet de rest van de dag in de prachtige tuin.

Overnachting Armadale Lodge.

Dag 2: Harare – Eastern Highlands (halfpension).

Na een uitgebreid ontbijt rijdt u op verharde wegen via Rusape naar Mutare in de omgeving van het Nyanga NP. Reistijd vanaf Harare ca. 4 u. Let op! In Zimbabwe rijdt men links. ’s Middags gelegenheid voor een wandeling in het bos, paardrijden, vissen of een rondje golf.

2 overnachtingen Musangano Lodge.

Dag 3: Eastern Highlands (halfpension).

Dagexcursie met een bezoek aan het uitzichtpunt World’s View in het Nyanga NP met vele kleine ruïnes. Mogelijkheid om te wandelen.

Dag 4: Eastern Highlands – Chimanimani – Great Zimbabwe (ontbijt).

’s Ochtends rijdt u naar de botanische tuin van Bvumba in de Bvumba bergen, voordat u naar de bergen van Chimanimani rijdt. Een bezoek aan het Eland Wildreservaat nabij de stad Chimanimani wordt aanbevolen. U steekt de Save rivier over bij Birchenough Bridge en reist verder naar de lodge bij Masvingo.

2 overnachtingen Norme Jeane’s Lakeview Resort. 

Dag 5: Great Zimbabwe(ontbijt).

In de voormiddag maakt u een excursie naar de Great Zimbabwe ruïnes (UNESCO Werelderfgoed), met hun ovale paleis in het dal en hun bijna 10 m hoge en 5 m brede ´stadsmuur´. Tot vandaag de dag heeft de kegelvormige toren aan de binnenkant zijn geheim bewaard. U heeft de gelegenheid om de bergruïne ´Acropolis´ te beklimmen (ca. 30 min., entreegeld USD 25 p.p., ter plaatste te betalen).

Dag 6: Great Zimbabwe – Matopo NP (halfpension).

Korte rit naar het camp in het Matopo NP (UNESCO Werelderfgoed). ’s Middags kunt u kiezen uit verschillende activiteiten. We raden in ieder geval een wandelsafari naar de neushoorns aan, met een ervaren gids van het park (entreegeld nationaal park ter plaatse te betalen).

2 overnachtingen Big Cave Camp.

Dag 7: Matopo Hills (halfpension).

’s Ochtends maakt u een rit door het landschap dat gevormd is door fantastische granieten rotsformaties. Ter plaatse betaalt u contant de entree van het park (USD 15 p.p.p.d.) en voor het bezoek aan het graf van Cecil Rhodes (USD 10 p.p.). U kunt meegaan op een safari of u heeft de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de rotstekeningen.

Dag 8: Matopo Hills - Hwange NP (halfpension).

Vandaag reist u naar het Hwange NP. In de namiddag maakt u hier een uitgebreide safari. De safari is inbegrepen in de prijs van de lodge.

2 overnachtingen Elephant’s Eye Safari Lodge (incl. lokale drankjes).

Dag 9: Hwange NP (volpension).

Bijna alle wildsoorten van Afrika, ook groot wild en roofdieren, zijn te vinden in het park. De beroemde ´Presidential Herd of Elephants´ komt vaak drinken bij de waterdrinkplaats. U kunt kiezen tussen de ochtend- of middagsafari’s, nachtsafari’s of een wandelsafari.

Dag 10: Hwange NP – Victoria Falls (ontbijt).

Na een laatste safari-activiteit rijdt u naar Victoria Falls. Ter plaatse kunt u o.a. een helikoptervlucht over de watervallen en een sundowner-cruise boeken.

2 overnachtingen Ilala Lodge.

Dag 11: Victoria Falls (ontbijt).

U heeft de mogelijkheid de Victoria watervallen te bezoeken of andere activiteiten te ondernemen.

Dag 12: Victoria Falls (ontbijt).

U levert uw huurwagen in op de luchthaven van Victoria Falls. Einde van de reis.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Musangano Lodge

Accommodations

Musangano Lodge

28 km ten westen van Mutare ligt Musangano Lodge. De lodge beschikt over 14 kamers en ligt op een heuvelachtige gebied. Op het terrein kan een...


Lees meerOfferte aanvragen
Norma Jeane`s Lakeview Resort

Accommodations

Norma Jeane`s Lakeview Resort

Norma Jeane`s Lakeview Resort heeft 21 kamers die beschikken over eigen badkamer. Het is gelegen in een fraaie tuin met veel bloemen en bomen...


Lees meerOfferte aanvragen
Big Cave Camp

Accommodations

Big Cave Camp

Big Cave Camp is gelegen op de grens van Matopo National park, een UNESCO werelderfgoed. Het beschikt over 7 ruime cottages met eigen badkamer en...


Lees meerOfferte aanvragen
Elephant's Eye Lodge

Accommodations

Elephant's Eye Lodge

Het Hwange NP ligt in het westen van Zimbabwe en biedt uitstekende omstandigheden voor dierenobservaties. Beroemd zijn de grote kuddes olifanten en de...


Lees meerOfferte aanvragen
Ilala Lodge

Accommodations

Ilala Lodge

De Ilala Lodge is een voordelig uitgangspunt om de Victoria watervallen te verkennen.


Lees meerOfferte aanvragen

Code

87445

Inclusief

AVIS huurauto cat. D (Mazda 3 o.g. met airco en automaat), persoonlijke ongevallenverzekering, diefstal verzekering, autoverzekering met eigen risico, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, safari-activiteiten in Hwange NP.

Exclusief

Vluchten, visumkosten, entreegelden overige nationale parken, fooien, overige maaltijden, overige drankjes, entreegelden overige nationale parken, aanvullende autoverzekering, one-way kosten Harare - Victoria Falls (USD 310), persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers

Min. 2 personen.

Reisdata

Dagelijks

Opmerking

U kunt vanaf dag 12 de reis verlengen met een vlucht van Victoria Falls naar Lake Kariba, naar de Bumi Hills Safari Lodge voor 4 dagen/3 nachten. Prijzen op aanvraag.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.01.19 - 19.03.19: 3.350 Euro

20.03.19 - 18.06.19: 3.557 Euro

19.06.19 - 31.10.19: 3.775 Euro

01.11.19 - 30.11.19: 3.557 Euro

01.12.19 - 31.03.20: 3.370 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid