Eastern Highlands

Eastern Highlands2018-11-22T11:30:47+01:00

Het ruige bergachtige oostelijke deel van Free State is het mooiste deel van de provincie. De bergen – die overlopen in de noordelijke Drakensbergen – liggen tegen de grens aan met het koninkrijk Lesotho en de provincie Kwazulu Natal.

Bethlehem is het commerciele centrum van de Eastern Highlands. Het stadje werd door de voortrekkers gesticht, maar biedt weinig bijzonders aan toeristen. Het zuidelijker gelegen Clarens is daarentegen zeker een bezoek waard. Dit rustige bergdorpje aan de voet van de Maluti Mountains vormt een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Golden Gate Highlands National Park.

Oostelijker ligt Harrismith, een klein historisch plaatsje met een fraaie botanische tuin. Harrismith ligt op de route naar de noordelijke Drakensbergen (Royal Natal NP), waarbij u langs het Sterkfontein Nature Reserve en over de Oliviershoek Pass rijdt.

Tussen Harrismith en en het Golden Gate Highlands NP ligt Phuthaditjhaba, de hoofdstad van het voormalige QwaQwa thuisland. Het ruige bergachtige gebied rond het plaatsje is erg populair bij wandelaars – die bijvoorbeeld de Sentinel Hiking Trail willen lopen.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Eastern Highlands aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan