Phuthaditjhaba en QwaQwa

Phuthaditjhaba en QwaQwa2017-07-19T16:27:48+01:00

Tussen Harrismith en en het Golden Gate Highlands NP ligt Phuthaditjhaba, de hoofdstad van het voormalige QwaQwa thuisland. Het ruige bergachtige gebied rond het plaatsje is erg populair bij wandelaars, die bijvoorbeeld de Sentinel Hiking Trail willen lopen.

Sentinel Hiking Trail
Deze 10 km lange wandelroute ligt op de grens van Free State en KwaZulu-Natal. Het is één van de mooiste wandelroutes van Free State en biedt geweldige panorama’s op de Drakensbergen. U komt langs spectaculaire plekken als de Devil’s Tooth, de Maluti bergen, de Mount-aux-Sources en de Mahai Waterfall.

Het eerste deel van de wandelroute bestaat uit een klim van twee uur vanaf de parkeerplaats bij Sentinel (2570m hoogte) naar het Drakensberg plateau (op 3000m meter hoogte). Het uitzicht boven op de berg is de klim meer dan waard.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Phuthaditjhaba en QwaQwa aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan