Gold Reef City

Gold Reef City2017-07-19T16:52:18+01:00

Het pretpark Gold Reef City geeft u een beeld van het Johannesburg uit de tijd van de goudkoorts rond 1895. Er staan woonhuizen, een drukkerij, brouwerij, pub theater, bank, brandweerkazerne, hotel en natuurlijk een oude mijn waar u met een treintje maar liefst 220 m onder de grond komt. Dit park is de enige plek in Zuid-Afrika waar u kunt zien hoe goud wordt gegoten. Er zijn demonstraties van Afrikaanse dans, ‘gumboot dancing’, en u kunt zelf ondervinden hoe spannend het is goud te wassen in een rivierstroompje.

Niet alle attracties willen u terugbrengen naar de goudkoorts; er zijn ook verschillende achtbanen die als de beste van heel Zuid-Afrika worden gezien. Gold Reef City doet wat Disney-achtig aan maar is een absolute aanrader wanneer u kinderen heeft. Ze zullen zich zeker vermaken. Ook voor volwassenen is dit een leuk uitje. Alleen hier kun u iets proeven van de gouden tijden van weleer, aangezien geen enkel gebouw van de goudkoorts in Johannesburg is blijven staan. Het grote casino is ook de moeite waard.
Gold Reef City ligt zo’n 15 minuten ten zuiden van het stadscentrum van Johannesburg. Het is lastig er met het openbaar vervoer te komen maar er gaan veel dagtours naar het park. Informeer hiervoor bij de verschillende toeristenbureaus in het centrum.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij Gold Reef City aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan