Sani Pass2017-07-19T18:56:35+01:00

De Sani Pass leidt je naar het dak van Zuid-Afrika. Het is een kronkelende, zeer enerverende weg naar het koninkrijk Lesotho. Op een hoogte van 2865 m bevind je je vaak middenin de wolken en op de hoogste pas van het land. U heeft hier werkelijk fantastische panorama’s – wanneer de wolken zijn opgetrokken dan. U ziet de Umkhomazana River in het noorden en dramatische kliffen in het zuiden. De Sani Pass is de enige weg van Zuid-Afrika naar Lesotho.

Je kunt wandelingen maken in alle richtigen of het gebied te paard verkennen. De paardrijtochten zijn redelijk goedkoop. De Sani Pass bevindt zich aan de oostgrens van Lesotho in KwaZulu-Natal. Deze bereik je via de R617 en je slaat bij Underberg rechtsaf.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we bij de Sani Pass aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan