Rolfontein en Doornkloof NR

Rolfontein en Doornkloof NR2017-07-19T21:49:09+01:00

Op de zuidoever van de Oranje rivier – achter de Vanderkloof Dam – een fraai natuurgebied ontstaan, dat bevolkt wordt door vogels, elanden, bokken en bruine hyenas. De zeldzame blauwe kraanvogel leeft langs de oevers.

Het typische dorre Karoo landschap – met z’n kenmerkende ‘koppies’ – verandert dicht aan de oevers in een veel natter en groener gebied. In Rolfontein NR kunt u grote kuddes elanden zien. Langs de rivier ook visarenden en kraanvogels. De toegang tot het park ligt bij de Vandekloof Dam. Er zijn hutten en een klein informatiecentrum in het Rolfontein Nature Reserve. Het meer afgelegen Doornkloof Nature Reserve biedt geen aparte bezoekersfaciliteiten. In beide delen vindt u tal van wandelpaden.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in het Rolfontein en Doornkloof NR aanbieden:

[put_wpgm id=54]

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan