Camps Bay2017-07-19T22:30:05+01:00

Camps Bay is het Zuid-Afrikaanse equivalent van St.Tropez in Frankrijk. Het is de favoriete badplaats van Kaapstad en kan daarom behoorlijk druk zijn. Camps Bay heeft een prachtig breed strand, dat met palmbomen omzoomd is. Het strand in Camps Bay ligt echter wat minder beschut dan die van Clifton. Vanaf het strand heeft u een prachtig uitzicht op de bergen achter het plaatsje – Lion’s Head en de Twelve Apostles.

Langs de drukke boulevard vind u een aantal uitstekende restaurants. ’s Avonds is er vaak live muziek in de bars in het plaatsje, zonder dat het overdreven druk overkomt. Bij zonsondergang is het hier aangenaam flaneren terwijl u een ijsje weglikt of ‘lounchend’ op een terras met een sundowner.

De meeste bebouwing in Camps Bay ligt tegen de heuvels – u ziet hier soms kapitale villa’s. Ofschoon er in Camps Bay de laatste jaren een groot aantal dure hotels en appartementen complexen zijn bijgebouwd, is het prijsniveau hier gezien de hoge populariteit nog steeds wat hoger dan elders bij Kaapstad.

Camps Bay ligt op een kwartiertje rijden ten westen van het centrum van Kaapstad – tussen Clifton en Llandudno – en is te bereiken via de Victoria Road (langs de kust) of via Signal Hill Road (over de berg).

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Camps Bay aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan