Clifton2017-07-19T22:31:54+01:00

Clifton – met z’n vier prachtige stranden – vormt het centrum van de Kaapse Rivièra. Alhoewel elk van de vier stranden prachtig mooi zijn, trekt elk strand z’n eigen publiek. De stranden zijn omzoomd door palmbomen en gescheiden door kliffen en rotspartijen. De stranden zijn te bereiken via kronkelige wandelpaden en steile trappen, vanaf de kustweg naar beneden.

First Beach is een hip strand vol vertier dat vooral in trek is bij de jongere strandgangers waar het draait om ‘kijken en bekeken worden’. Second Beach is wat rustiger en kuiser. Third Beach is voor de Gay scene en Fourth beach is voor families. Dit laatste strand is wat rustiger en ligt het dichtst bij de kustweg, en is daardoor wat gemakkelijker te bereiken.

Als u wilt gaan zwemmen dient u er wel rekening mee te houden dat het water aan de Atlantische kust wat kouder is (12-15 graden) dan aan de oostzijde van het schiereiland. Er is namelijk een koude golfstroom langs de kust uit de richting van Antartica. Ook zijn de stranden wat kwetsbaarder voor de soms westen wind. Gelukkig komt de overwegende wind uit het zuidoosten.

De Clifton Beaches liggen ten westen van het centrum van Kaapstad – tussen Bantry Bay en Camps Bay – en zijn te bereiken via de Victoria Road.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Clifton aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan