Oostzijde v/h Kaapse Schiereiland

////Oostzijde v/h Kaapse Schiereiland
Oostzijde v/h Kaapse Schiereiland2017-07-19T22:54:45+01:00

Ten Oosten van het centrum van Kaapstad liggen een groot aantal voorsteden, die zich uitstrekken tot aan de heuvels van het wijngebied van Stellenbosch en Franschhoek. Deze kustvlakte wordt aan de zuidzijde geflankeerd door False Bay en aan de noordzijde door de baai van Kaapstad (Tafelbaai). In dit gebied ligt de luchthaven van Kaapstad, maar ook een groot aantal arme wijken (voormalige townships, zoals Crossroads, Durbanville en de Capeland Flats). Dichterbij de stad liggen de wat betere buurten, zoals Distrix Six en Bellville.

Langs de baai van Kaapstad vindt u een havengebied, maar ook een aantal badplaatsen, zoals Bloubergstrand, Century City, Milnerton en Table View. In Century City ligt het grootse pretpark van Zuid-Afrika.

Meer tegen de Tafelberg aangelegen vindt u sjiekere plaatsen, zoals Bishopscourt, Constantia, Kirstenbosch en Newlands. Kirstenbosch is beroemd om z’n prachtige botanische tuin – één van de mooiste ter wereld. Bij Constantia liggen een aantal wijngaarden, waar al honderden jaren uitstekende wijnen worden verbouwd.

Ten zuiden van Constantia – aan False Bay – ligt het prachtige langgerekte zandstrand van Muizenberg. Van hier kunt u de kustweg volgen naar Gansbaai en Hermanus. In de Zuid-Afrikaanse winter (jun-aug) heeft u hier goede kans walvissen voor de kust te zien. Langs het Kaapse Schiereiland – op weg naar Cape Point en Kaap de Goede Hoop – komt u door Simon’s town. Dit alleraardigste plaatsje is beroemd om z’n pinguinkolonie bij Boulder Beach.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en lodges die we aan de Oostzijde v/h Kaapse Schiereiland aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan