Constantia2017-07-19T22:58:28+01:00

In Constantia liggen de eerste wijngaarden van Zuid-Afrika. De wijngaarden en bijbehorende gebouwen werden 1685 aangelegd door de gouverneur Simon van der Stel. Na zijn dood werden de wijngaarden verdeeld in 3 stukken, waarvan het hoofddeel in Groot Constantia werd omgedoopt.

De latere eigenaar – Hendrik Cloete – ontwikkelde het landgoed Groot Constantia vanaf 1778 verder tot de vorm en omvang die het vandaag de dag heeft. De koele zeewind, de uitstekende grond, gematigde zonneschijn en voldoende regenval maken het gebied ideaal voor de productie van Sauvignon Blanc, Chardonnay en Cabernet.

Niet alleen heeft Groot Constantia een grote historische betekenis, de schitterende ligging op de oostflank van de Tafelberg en de prachtige Kaaps-Hollandse bouwstijl van de gebouwen op het landgoed maken een stop hier meer dan waard. De gebouwen zijn ook van binnen prachtig ingericht in originele stijl. Vanaf het landgoed heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Groot Constantia produceert nog steeds wijnen van wereldklasse, welke u in de wijnkelder kunt proeven (Zie ook: www.grootconstantia.co.za). Op het landgoed bevinden zich twee restaurants, een museum en een taverne.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Constantia aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan