Kirstenbosch2017-07-19T23:01:23+01:00

Bij Kirstenbosch ligt één van de bekendste en mooiste botanische tuinen ter Wereld. In het 5,3 vierkante kilometer metende park groeien 9000 van de 22.000 inheemse planten van Zuid-Afrika. De prachtige vormgeving van de tuinen en de ligging tegen de met fijnbos begroeide oostflank van de Tafelberg laten een indruk achter die u niet snel zult vergeten. Ofschoon de kleuren en geuren in het voorjaar (augustus–oktober) op z’n meest spectaculair zijn, is de tuin ook in andere jaargetijden een genot voor uw zintuigen.

Kirstenbosch Botanical Gardens
De botanische tuin beschikt over een enorme kas (Conservatory), restaurants, winkels en informatiecentrum. In de botanische tuin zijn een groot aantal wandelpaden aangelegd, u kunt zelf bepalen hoe uitgebreid u de tuinen gaat bezoeken. Er zijn telefoons te huur die uitgebreide uitleg geven over de bomen en planten die u onderweg tegenkomt. Kirstenbosch is vanuit Kaapstad bereikbaar via de M3 en de M63 (zie ook: www.sanbi.org).

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Kirstenbosch aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan