Barrydale2017-07-19T23:35:03+01:00

Het ‘gehucht’ Barrydale ligt 70 km ten oosten van Montagu en 38 km ten noordoosten van Swellendam (over de Tradouws Pass). Het lijkt op het eerste gezicht een idyllisch en typisch boerendorp. Maar de schijn bedriegt – u vindt hier gay-café’s en zelfs een café genaamd Ronnies Sex Shop – hoewel deze laatste ondanks de naam erg onschuldig is.

Toen boer Ronnie Price het woord ‘sex’ op de muur van zijn winkeltje met groente en fruit toevoegde, hoopte hij gewoon de aandacht te trekken. Zijn slinkse verkooptruc werkte alleen iets té goed. Ineens stopte er zoveel auto- en motorrijders bij zijn winkel dat hij besloot de boel te verbouwen tot een café. Ronnies Sex Shop is ondertussen één van de vreemdste bars van de Western Cape. Van buiten oogt de bar weinig bijzonder, maar binnen is het gezellig druk en wordt muziek uit de jaren ’60 en ’70 gedraaid. Het café biedt een ruim aanbod aan Zuid-Afrikaanse bieren, lunchmogelijkheden en uiteraard de onmisbare braai. Van u wordt verwacht een krabbel achter te laten op de muur. De eigenaar Ronnie Price is nu al aardig op leeftijd maar laat zich nog graag zien in zijn sex-café. Achter de tap staat tegenwoordig meestal Ronnie jr.

U zult in Barrydale uw ogen uitkijken. Zelfs het Barrydale Hotel, gelegen in een prachtig historisch gebouw is van binnen eigenlijk een hip en ietwat kitscherig gay-vriendelijk hotel met echte penis-kunst aan de muren. Dit excentrieke dorp blijkt dan ook een waar toevluchtsoord te zijn voor kunstenaars.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels en lodges die we in Barrydale aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan