La Plume Guest House

La Plume Guest House2017-06-21T06:41:17+01:00

Oudtshoorn
Boerenbedrijf met een hartelijke, gemoedelijke sfeer.

Ligging
Oop een struisvogel-, wijn- en veeboerderij in de Kleine Karoo, ca. 14 km van Oudtshoorn en ca. 80 km van de luchthaven van George.

Hotel
Gezellig guesthouse in Victoriaanse stijl. In het huis dat gebouwd is in 1902, worden smakelijke maaltijden geserveerd (vooraf verwittigen voor diner). Er is een knus terras, verzorgde tuin met zoutwaterzwembad. Er zijn optionele excursies naar boerderijen. Zeer geschikt voor een meerdaags verblijf, om uitstapjes in de omgeving te maken, zoals mountainbiketochten of wandelingen.

Accommodatie
12 ruime kamers gedecoreerd met antiek. Er zijn 7 luxury kamers, 4 suites, 1 family cottage (2 slaap- en badkamers, woongedeelte en keuken), alle met eigen badkamer, haardroger, telefoon, airco, minibar, tv, wifi, koffie/theefaciliteiten en aparte ingang. Op ca. 100 m van het guesthouse ligt La Plume Villa, een omgebouwde boerderij voor families of kleine groepen met 2 slaap- en badkamers, een keuken, woonkamer en een klein zwembad.

Inclusief
Logies/ontbijt

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, maaltijden.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Victoria & Alfred Waterfront aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan