×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Rondreis Zuid-Afrika

Een rondreis door Zuid-Afrika is interessant voor mensen die veel van het land willen zien. Stippel zelf uw route uit, huur een auto en boek accommodaties of boek een georganiseerde rondreis. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Impala Tours is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte reizen. Ons doel? U optimaal laten genieten van een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika.

Rondreis Zuid-Afrika? Breng een bezoek aan Kaapstad!

Tijdens uw rondreis door Zuid-Afrika mag u een bezoek aan Kaapstad niet overslaan. Kaapstad heeft enorm veel te bieden. Wandel naar de top van Tafelberg, breng een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en Cape Point, spot de Big Five in het Krugerpark of maak een township tour. Breng als echte wijnliefhebber een bezoek aan De Westkaap. Hier kunt u niet alleen heerlijke wijn proeven, maar ook genieten van de prachtige natuur en cultuur. Houdt u van een actieve vakantie? Huur dan een fiets en maak op deze manier kennis met alle hoogtepunten van de stad!

Rondreis Zuid-Afrika

Weer en klimaat tijdens uw rondreis door Zuid-Afrika

Houdt u van de zon? Dan is een rondreis door Zuid-Afrika zeker een aanrader. In de zomermaanden ligt de temperatuur hier gemiddeld tussen de 15 tot 20 graden. Tijdens de wintermaanden is het in Zuid-Afrika tussen de 25 en 30 graden. De beste maanden om naar het Noorden van Zuid-Afrika te reizen zijn april, mei, september en oktober. U vermijdt dan namelijk de lage temperaturen en vele neerslag. Gaat u liever naar het Zuiden van Zuid-Afrika? Dan zijn januari t/m maart, oktober en november de beste maanden om een rondreis door Zuid-Afrika te maken.

Impala Tours; voor een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika

Wilt u een rondreis door Zuid-Afrika maken? Van complete reizen tot losse reisonderdelen, Impala Tours helpt u daar graag bij. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 020 - 623 00 08. Daarnaast kunt u per mail contact met ons opnemen via verkoop@impalatours.nl. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen door Zuid-Afrika. Kortom: met Impala Tours maakt u van uw rondreis door Zuid-Afrika een onvergetelijke ervaring!

Onze partners