Halali Camp2017-07-13T00:58:16+01:00

De naam is afgeleid van de jachtkreet Halali, dat het einde van de jacht aankondigt. Het camp behoort tot de Namibia Wildlife Resorts.

Ligging
Halali Camp is gelegen in het Etosha NP halverwege het Okaukuejo en Namutoni Resort, beide op ca. 70 km afstand, aan de Moringa waterplaats.

Nationale restcamps
Centraal in het camp ligt een groot zwembad met zonneterras om te relaxen, restaurant met terras en bar, alsook een kleine kiosk. Bovendien is er een tankstation en picknickplaats voor dagjestoeristen. Mooie drinkplaats met vele zitmogelijkheden, die regelmatig door neushoorns wordt bezocht. Optionele activiteiten: begeleide safari’s in de ochtend, middag en avond en bewegwijzerde wandelroutes.

Accommodatie
20 bush chalets (met zithoek, 10 hebben 2 slaapkamers), 39 standaard kamers, 2 familiechalets met keuken, lounge en 2 slaapkamers, 5 honeymoonsuites met een jacuzzi in een privétuin. Alle hebben een eigen badkamer, koelkast en koffie/theefaciliteiten, muskietennet, haardroger, airco en enkele met terras.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Entreegeld Etosha NP, optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven, drankjes en fooien.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan