Okaukuejo Camp2017-07-13T00:59:00+01:00

Het oudste, maar zeer populaire restcamp is onderdeel van de Namibia Wildlife Resorts en heeft een goedbezochte waterdrinkplaats.

Ligging
Okaukuejo Camp ligt in het Etosha NP, 17 km van de Andersson entree, direct aan een verlichte waterdrinkplaats, ca. 430 km van Windhoek en ca. 135 km van Namutoni Camp.

Nationale restcamps
Het ruim opgezette kamp heeft een restaurant met groot terras, bar, 2 zwembaden met ligweide, kleine winkel, museum, tankstation en postkantoor, camping en een verlichte drinkplaats. Tegen een toeslag kunt u deelnemen aan begeleide safari’s in open safarivoertuig.

Accommodatie
5 premier waterhole chalets met 2 verdiepingen voor 4 pers. met elk 2 slaapkamers en 2 badkamers, lounge en balkon met uitzicht op de drinkplaats. 30 waterhole chalets in 2 rijen, 25 bush chalets met lounge, 40 standaard kamers (tweepersoons) en 2 familiechalets (met keukengedeelte). Alle met eigen badkamer, koelkast, airco, koffie/theefaciliteiten, een muskietennet en sommige met terras.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven als drankjes, fooien, optionele excursie en entreegeld Etosha NP.

Kinderen
0-5 jaar gratis in alle restcamps van de staat, 6-12 korting in de kamer van de ouders.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan