Big Cave Camp

Big Cave Camp2017-07-20T01:31:54+01:00

Het Big Cave Camp ligt op een lange heuvelrug met bizarre granieten formaties op de grens van het Matopo NP (UNESCO Werelderfgoed).

Ligging
Bereikbaar vanaf Bulawayo vanuit het het zuiden via de Matopo Road. U laat u auto achter op een parkeerplaats en wordt per 4×4 opgehaald voor een transfer naar de lodge.

Camp
Het camp is tussen enorme granieten rotsen gebouwd, die helemaal opgenomen zijn in het camp. Dit ´Leopard’s Lair´ (luipaard camp) heeft een lounge, bar en eethoek. Er is een rots boma en een bibliotheek. In de rotsen is ook een zwembad en terras gebouwd.

Accommodatie
7 ruime, goed ingerichte cottages, met elk een badkamer met douche, toilet en een veranda. Er is elektrische verlichting.

Andere accommodaties die wij in deze regio aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan