Nelspruit

Nelspruit2017-07-19T20:52:14+01:00

Nelspruit is de hoofdstad van Mpumalanga en ligt aan de Crocodile River Valley. Dankzij de ligging aan deze rivier en het subtropische klimaat is het er erg vruchtbaar. De omgeving is erg bosrijk en er groeien allerlei soorten fruit, exotische planten en bloemen en is het een belangrijke tabak- en houtindustrie. Nelspruit is een toegangspoort voor de bezienswaardigheden in Mpumalanga, Kruger National Park en Swaziland. In het stadje vindt u bussen en touroperators die u naar de attracties brengen, allerlei horeca, geldautomaten en zijn er verschillende supermarkten.

Zin om te winkelen? Dan kunt u uw geluk op in de ietwat opzichtige Riverside Mall, 5 km te noorden van Nelspruit. Leuk voor een wandeling is de National Lowveld Botanic Gardens waar inheems bos, tropische planten en baobab-bomen te zien zijn. In de buurt liggen enkele mooie wandelingen door de Lowveld en enkele historische plaatsjes. Vlak ten noordwesten vindt u het Corc River Reptile Park, waar u de originele bewoners van de Crocodile River kunt zien. Nelspruit ligt in het oosten van Mpumalanga aan de N4 en R40.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Nelspruit aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan