Pilgrim’s Rest

Pilgrim’s Rest2017-07-19T20:58:44+01:00

Pilgrim’s Rest is een levend museum die je terug brengt naar de tijd van de goudzoekers. In 1873 vond Alec “Wheelbarrow” Patterson hier goud en al gauw daarna zochten hier zo’n 1500 gelukzoekers met hem mee. Tot 1971 was Pilgrim’s Rest een goudmijnstadje toen de laatste mijn Bete Mine werd gesloten. Tegenwoordig is het in oude staat teruggebracht en kunt u als bezoeker allerlei huizen, horeca, het postkantoor, de St Mary’s Church en zelfs het kerkhof bezoeken. Op een van de graven staan de mysterieuze woorden ‘robber’s grave’… U heeft hier ook zelf kans op fortuin! Het Diggings Museum organiseert namelijk tours waarmee je in de Pilgrim’s Creek naar aangeslibd goud gaat zoeken. Pilgrim’s Rest ligt in het noordoosten van Mpumalanga aan de R533.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Pilgrim’s Rest aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan