×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Onbekend Zuid-Afrika & Lesotho

7 dagen autorondreis van Port Elizabeth naar Durban - door de bergen

Over de reis

Verken een nog grotendeels onbekend deel van Zuid-Afrika tussen Port Elizabeth en Durban. Dit is een reis vol schitterende landschappen, imposante bergen, afgelegen bergpassen en het vriendelijke volk van de Basotho in Lesotho. De minder bezochte gebieden hebben veel charme en het kleine koninkrijk Lesotho is zeker een bezoek waard. U kunt kiezen uit degelijke standaard accommodaties (STD) of hoogwaardige superior accommodaties (SUP) met bijhorende maaltijden.

In een oogopslag

  • 7 dagen autorondreis
  • van Port Elizabeth naar Durban
  • 2 categorieën: Standaard/Superior
Vanaf € 400 p.p.

Dag 1: Port Elizabeth ca. 10 km.

U haalt uw huurauto op aan de luchthaven en rijdt naar de stad. ’s Middags kunt u de stad op eigen initiatief verkennen. U kunt echter ook met uw eigen voertuig op safari gaan in het nabijgelegen Addo Elephant nationaal park.

Overnachting: Overnachting Paxton Hotel (STD) of The Windermere (SUP).

Dag 2: Port Elizabeth - Mount Zebra NP / Samara Private Game Reserve (ontbijt) ca. 275 km.

Zowel in Mount Zebra NP als op het privéwildreservaat beleeft u unieke dierenobservaties. In het nationaal park gaat u met uw eigen wagen of te voet op verkenning. Optioneel kunt u deelnemen aan een luipaard tracking. In Samara wordt u door een ervaren ranger begeleid tijdens de inbegrepen safari-activiteiten voor en na de middag.

Overnachting: Overnachting Restcamp Mount Zebra NP (STD) of Samara Karoo Lodge (SUP, volpension op dag 3).

Dag 3: Mount Zebra NP / Samara Private Game Reserve - Gariep Dam ca. 290 km.

Het Gariep stuwmeer is het grootste stuwmeer van Zuid-Afrika en bovendien een paradijs voor watersport: neem een jetski of motorboot, ga zeilen of – als u het wat rustiger aan wil – hengelen.

Overnachting: Overnachting De Stijl Hotel (STD en SUP).

Dag 4: Gariep Dam - Lesotho (ontbijt) ca. 450 km.

Via de provinciehoofdstad Bloemfontein rijdt u naar Lesotho. Houd de openingstijden van de grensovergang in het oog en houd uw reispas klaar.

Overnachting: 2 overnachtingen Maliba River Lodge (STD) of Maliba Mountain Lodge (SUP, volpension op dag 5).

Dag 5: Lesotho.

Ontdek Lesotho. Maak een uitgebreide wandeling door het Maluti bergmassief, ook wel het Dak van Zuidelijk Afrika genoemd. U kunt de indrukwekkende rivieren en talrijke watervallen verkennen op de rug van getrainde paarden van het Basotho volk, ofwel ook te voet.

Dag 6: Lesotho - Durban ca. 490 km.

Onderweg naar Durban kunt u veel interessante stops maken: ten eerste het kleine kunstenaarsstadje Clarens. Door de Midlands Meander met zijn vele plekken voor kunsthandwerk passeert u Howick met zijn indrukwekkende watervallen en de Nelson Mandela Capture Site.

Overnachting: Overnachting Sylvan Grove Guesthouse (STD) of Oyster Box Hotel (SUP).

Dag 7: Durban (ontbijt) ca. 20 km.

Het is een korte rit naar de luchthaven, dus kunt u ’s morgens nog met volle teugen genieten van Durban en omgeving. Breng een bezoek aan de Indische markt of het voetbalstadion.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Sylvan Grove Guesthouse

Accommodations

Sylvan Grove Guesthouse

Sylvan Grove Guesthouse is een charmante accommodatie gelegen nabij het strand in een rustige woonomgeving. Het beschikt over een grote tropische tuin...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

132663

Inclusief

accommodatie in de standaard of superior categorie volgens programma en vermelde maaltijden, Europcar huurauto cat. D voor 2 personen en cat. R voor 4 personen met Classic Plus verzekering (geen eigen risico, huurvoorwaarden, zie pag. 30-33) en gedetailleerde routebeschrijving.

Exclusief

vluchten, overige maaltijden, drankjes, fooien, entreegelden, tolgeld, excursies, brandstof en one way fee huurauto (ZAR 1.280).

Opmerking

4 samenreizende personen delen een huurwagen en verblijven in 2 tweepersoonskamers. Sommige accommodaties hebben tijdens bepaalde periodes een minimumverblijf, of rekenen toeslagen aan voor Kerst, Pasen en Nieuwjaar. Meer informatie op aanvraag.

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze specialisten voor reizen op maat naar Afrika

Over ons

Impala Tours is al ruim 30 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Ook kunnen wij stopovers in Dubai en verlengingen in de Indische Oceaan voor u verzorgen.
Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid