Seapoint2017-07-19T22:45:00+01:00

Op de uiterste noordwestpunt van het Kaapse schiereiland ligt het badplaatsje Seapoint. Het was tot eind jaren tachtig van de vorige eeuw hèt uitgaanscentrum van Kaapstad. Met de komst van het Victoria & Alfred Waterfront complex heeft Seapoint wat glans verloren – het is tegenwoordig een badplaats met wat oudere maar aantrekkelijk geprijsde hotels en appartementen voor mensen die zowel willen genieten van het strandleven als die niet al te ver van de stad willen zitten.

Seapoint is de badplaats die het dichtst tegen de stad aan ligt, de bebouwing ligt relatief dicht op elkaar. Langs de 3 kilometer lange boulevard van Seapoint is het overdag en ’s avonds een drukte van belang. U vindt hier veel bars, restaurants en terrassen. Seapoint heeft verscheidene korte en smalle stranden, maar de rockpools bij de rotsen tussen de stranden zijn een geliefde plek voor kinderen om rustig te zwemmen en om zeeanemonen, zeesterren en schelpen te zoeken.

Greenpoint
Direct noordoostelijk van Seapoint – aan de voet van Signal Hill – ligt de buitenwijk Greenpoint. Bij Greenpoint ligt langs de zee een fraai sportpark met golfbanen en een cricketveld. In Greenpoint ligt het nieuwe Greenpoint Voetbalstadium met z’n opvallende architectuur. Greenpoint ligt op z’n beurt weer meteen naast het bruisende Victoria & Alfred Waterfront complex. Vanwege deze gunstige ligging zijn de onroerendgoedprijzen sinds de jaren negentig sterk gestegen en is er veel nieuwbouw verrezen in Greenpoint.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Seapoint aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan