×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Bon Azur Beachfront Suites & Penthouses

Een mix van koele elegantie en exotische atmosfeer. Uitstekend voor gezinnen en samenreizende stellen die op vlak van luxe niks te kort willen komen. (ID: 131170)

Resort

Het luxueuze Bon Azur Beachfront Suites & Penthouses ligt niet ver van de mooiste stranden van Mauritius. Het hotel ligt in een tropische tuin, die enkel door een infinity pool gescheiden is van de oceaan. Op het kleine domein zult u zich helemaal thuis voelen. ’s Morgens ontbijt u op het balkon en ’s avonds kunt u barbecueën of genieten van een licht diner met een glas wijn. Op verzoek worden brood en vruchten als ontbijt aan uw deur geleverd, ofwel komt een privékok u in uw suite of penthouse verwennen. Aan de andere kant zorgt een eigen conciërge- en schoonmaakservice ervoor dat u toch een zorgeloze vakantie heeft.

Ligging

aan het strand van Pointe aux Piments in het westen van het eiland. De luchthaven ligt op 75 km. Inkoopmogelijkheden, bushalte en restaurants bevinden zich in een straal van 10 tot 15 min. lopen.

Accommodatie

het Bon Azur beschikt over 8 elegante suites met 2, 3 of 4 slaapkamers en 3 luxueuze penthouse-kamers, elk met een volledig uitgeruste keuken.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid