Combinatiereis La Réunion & Mauritius of Mayotte

///Combinatiereis La Réunion & Mauritius of Mayotte
Combinatiereis La Réunion & Mauritius of Mayotte2018-12-14T11:52:31+01:00

Combinatiereis La Réunion & Mauritius/Mayotte

Tijdens deze combinatiereis ervaart u de hoogtepunten van de eilanden in de Indische Oceaan. Het vulkanische eiland La Réunion, het culturele en strandeiland Mayotte of het eiland Mauritius met prachtige witte zandstranden en de turkooizen zee.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Aankomst St-Denis (onbijt) ca. 10 km.
Ontvangst op de luchthaven. Nadat u uw documenten en huurauto heeft ontvangen, rijdt u naar uw hotel.
Overnachting Juliette Dodu.

Dag 2: St-Denis – Cilaos (ontbijt) ca. 110 km.
Via een bochtige bergweg met een spectaculair uitzicht bereikt u Cirque de Cilaos. U heeft de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de enige thermale bronnen in de Indische Oceaan, die reeds in de vorige eeuw een bekend kuuroord vormden.
2 overnachtingen Hotel Tsilaosa.

Dag 3: Cilaos (ontbijt).
Optionele excursies en korte wandelingen in het Cirque de Cilaos. Een steile klim leidt naar de Col du Taïbit pas, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de twee valleien Cilaos en Mafate en over de Indische Oceaan. Ook het bergdorp Islet à Cordes is een bezienswaardigheid.

Dag 4: Cilaos – Entre Deux (ontbijt) ca. 45 km.
Een prachtige rit brengt u naar de groene omgeving rond Hotel Dimitile op een hoogte van 400 m. Hier zijn verschillende korte wandelingen om uit te kiezen. U kunt ook een uitstapje maken naar de zuidkust, naar St-Pierre.
Overnachting Hotel Dimitile.

Dag 5: Entre Deux – Plaine des Cafres (ontbijt) ca. 25 km.
U rijdt naar de hoogst gelegen vlakte van La Réunion: Plaine des Cafres, gelegen tussen de Piton des Neiges en de 2632 m hoge actieve vulkaan Piton de la Fournaise. Hier is het startpunt voor een bezoek aan de vulkaan.
2 overnachtingen Hotel Les Géraniums.

Dag 6: Plaine des Cafres (ontbijt).
Vandaag gaat u op weg naar de nog steeds actieve vulkaan Piton de la Fournaise. Lavavelden en het vulkanische maanlandschap nodigen uit tot een wandeling langs de krater.

Dag 7: Plaine des Cafres – Cirque de Salazie (ontbijt) ca. 90 km.
Rit naar de Cirque de Salazie bij het pittoreske bergdorpje Hell-Bourg, waar u verblijft. Het is de moeite waard om ​​onderweg een stop te maken bij de Takamaka waterval. In de weelderige landschappen van de vallei vindt u bananen- en suikerrietplantages, watervallen en goed gemarkeerde wandelpaden.
2 overnachtingen Jardins d’Heva.

Combinatiereis La Réunion

Inclusief
Overnachtingen, vermelde maaltijden, 8 dagen huurauto categorie Y, luchthaventaks (€ 35).

Exclusief
Internationale vluchten, kosten voor verzekering zonder eigen risico, extra bestuurder, benzine, persoonlijke uitgaven, fooien, toeristenbelasting.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers.

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
950 Euro

TIP:
Verlengingsprogramma: vlucht naar Mauritius of Mayotte.

Dag 8: Cirque de Salazie (ontbijt).
Wandeling in het pittoreske bergdorpje Hell-Bourg met oude koloniale huizen in Creoolse stijl. Als u wilt kunt u een wandeling maken naar de torenhoge Piton d`Anchaing (ca. 4 à 5 u.). De 1.352 meter hoge berg staat geïsoleerd in het midden van de Cirque de Salazie en biedt een prachtig uitzicht op de tropisch groene vallei.

Dag 9: St-Denis (ontbijt).
Rij op tijd terug naar de luchthaven (ca. 60 km). Na het inleveren van uw huurauto vliegt u terug naar Europa of breidt u uw reis uit met een strandverlenging.
Verlengingsprogramma: ontspannen op Mauritius of Mayotte.

Andere rondreizen die we aanbieden op Reunion zijn:

Reisaanbiedingen voor Reunion (t116)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Reunion is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Eiland van contrasten

Vanaf 1.425 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Eiland van contrasten

15-daagse individuele rondreis met strandvakantie van/naar St.Denis
La Réunion, het eiland met duizend gezichten, is een eiland van contrasten. De veelzijdigheid van het eiland vindt u terug in de tropische vegetatie, fascinerende bergen, de actieve vulkaan en een bonte bevolking. La Réunion is een ideaal eiland om actief te zijn.
meer informatie

Familieavontuur op La Réunion

Vanaf 1.489 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Familieavontuur op La Réunion

12-daagse autorondreis van/naar Saint-Denis
Maak samen met uw familie kennis met het spectaculaire landschap en de fantastische natuur van dit unieke eiland. Heerlijk eten, mooie natuur en relaxen aan het strand.
Vmeer informatie

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Vanaf 1.532 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Te voet met transport backup het eiland verkennen
U wandelt op individuele basis dwars over La Réunion, waarbij u kunt genieten van het prachtig ongerepte landschap, om vervolgens te relaxen aan het strand. Aktief en heerlijk genieten van lekker eten en strand.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan