×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Westkust

Deze westkust van het eiland is het meest toeristisch. In de gezellige plaatsjes zoals Boucan-Canot, St. Gilles-les-Bains en La Saline-les-Bains is het goed toeven. Er zijn uitstekende hotels, diverse winkels en restaurants. Het lange zandstrand van l’Hermitage biedt de mogelijkheid om een lekkere wandeling te maken of te luieren.

De meeste mensen komen naar de westkust voor de vele watersport activiteiten die men hier kan beoefenen. Vooral diepzeeduiken en zeilen is hier erg populair.

Saint Gilles Les Bains

De kuststrook bij Saint Gilles Les Bains vormt de belangrijkste strandbestemming van Reunion. Er strekt zich een 20 kilometer lange lagune voor de kust uit, met goudkleurige zandstranden en helderblauwe zee. Hierdoor zijn de stranden van Saint Giles Les Bains ook erg populair bij de lokale bevolking en is het in de vakanties en in de weekenden hier dan ook erg druk. Het heldere water in deze lagune leent zich uitstekend voor snorkelen en diepzeeduiken.

Saint Leu

Saint Leu, een stadje waar vroeger vele koffieplantages waren, is nu door het zonnige klimaat een toevluchtsoord voor vakantiegangers en surfers. Er hangt een prettige sfeer. De moeite waard om te bezoeken is La Ferme Corail, waar zeeschildpadden worden gekweekt en Stella Matutina, het landbouw- en industriemuseum. Een andere bezienswaardigheid zijn de zoutpannen van la Pointe-au-Sel. Saint Leu hoort bij de beste surfspots van de wereld en er worden hier dan ook regelmatig wereldbeker wedstrijden gehouden. Naast het toerisme leeft deze stad vooral van de landbouw.

Klimaat

Saint Leu heeft net als de rest van Reunion een tropisch moessonklimaat met het gehele jaar zonneschijn. Het koude seizoen loopt van mei tot oktober. Het warme seizoen, van november tot april, is de periode waarin de meeste wervelstormen en regenbuien voorkomen. Door zijn beschutte ligging achter een heuvelrug valt hier gemiddeld minder regen als in de meer oostelijk gelegen plaatsen.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Cirque Salazie, La Réunion
Vanaf € 804

per persoon

La Reunion en Mauritius

De hoogtepunten van de Indische Oceaan: La Réunion en Mauritius in een 9-daagse combinatiereis. Een reis met avontuur en ontspanning!

Lees meerOfferte aanvragen

Waterval
Vanaf € 1.415

per persoon

Eiland van contrasten

Zoals de naam al zegt is deze 15-daagse individuele autorondreis een reis met vele contrasten. Dit door het eiland La Réunion die beschikt over...

Lees meerOfferte aanvragen

Le Sakoa
Vanaf €804

per persoon

Combinatiereis La Réunion & Mauritius of Mayotte

De hoogtepunten van La Réunion en Mauritius of Mayotte worden in deze reis van 9 dagen gecombineerd.

Lees meerOfferte aanvragen

Piton de la Fournaise
Vanaf €222

per persoon

Familieavontuur op La Réunion

Tijdens deze 12-daagse gaat u samen met u familie in de auto dit eiland met spectaculaire landschappen ontdekken.

Lees meerOfferte aanvragen

Waterval Trou de Fer
Vanaf € 1.532

per persoon

Wandelreis - De doorkruising

Vanaf St-Denis gaat er een wandelreis van 13 dagen. Wandel langs ongerepte landschappen waarbij fotomomenten met elke stap aanwezig zijn.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.